Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Єднання заради перемоги

Дата: 18.06.2018 10:53
Кількість переглядів: 613

Фото без описуВже чотири роки Україна вимушена захищати свою цілісність і незалежність на східних рубежах. Чотири роки ціною власного життя стримують агресію ворога українські воїни. І всі ці роки разом з ними у спільному прагненні відновити мир на нашій землі єднаються жителі сіл і міст з різних куточків країни.

Завдяки цьому єднанню вдалося вистояти українським воїнам у скрутному 2014-му. Відчуття надійного тилу додає впевненості нашим бійцям і сьогодні.

Значну роль у зв’язку «передової з материком» відіграють волонтери. У Білій Церкві діє кілька волонтерських груп, які майже з перших днів протистояння організовують збір необхідного обмундирування, обладнання, техніки, продовольства і доставляють у найгарячіші точки.

- Зараз українське військо забезпечене майже усім необхідним, - ділиться голова благодійної волонтерської організації «Другий Фронт» Сергій Григор’єв. – Ніякого порівняння із 2014-м навіть не може бути. Проте  війна є війна. Іноді наші бійці потребують волонтерської підтримки для швидко вирішення ситуації. Окрім того, наші воїни повинні відчувати «лікоть тилу». Повірте, що домашня картопелька, консервація, смачна випічка, невеличкий оберіг іноді мають просто магічну силу. Недарма ж кажуть, що армія знає: народ з нею.  І ми вдячні жителям Білоцерківщини, які відгукнулися на наше повідомлення про чергову поїздку на схід. Приємно, що сільські голови особисто вантажили продуктові дарунки в автомобіль волонтерів.

Особлива подяка громадам Дроздівської, Потіївської, Яблунівської сільських рад та їхнім головам – Галині Олександрівні Морській, Ользі Андріївні Бурлаці та Анатолію Михайловичу Савчуку, а також жителям  Фурсівської ОТГ (голова – Микола Іванович Фурсенко) за оперативність та вмілу організацію. Ми єднаємося заради перемоги. І в цьому наша сила.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень