Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За «круглим столом» із перевізниками

Дата: 07.06.2018 15:54
Кількість переглядів: 581

Фото без опису6 червня в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук та в.о.начальника управління економічного розвитку і торгівлі Тетяна Криворучко провели робочу зустріч за «круглим столом» з перевізниками району, які обслуговують маршрути на території Білоцерківщини.

На початку зустрічі Юрій Степанович привітав керівників підприємств-перевізників та подякував за тісну співпрацю у напрямку транспортного обслуговування населення.

Присутні обговорили проблемні питання, які наразі існують на ринку перевезень в районі. Зокрема, Тетяна Криворучко проінформувала присутніх про хід підготовки конкурсу з перевезення пасажирів на приміських  автобусних маршрутах, що не виходять за межі Білоцерківського району. До відома присутніх доведено склад конкурсного комітету та повідомлено про лист Державної регуляторної служби України, яким визначено, що умови проводження конкурсу визначено як регуляторний акт.

Також учасники зустрічі  ознайомилися з розпорядженням голови КОДА від 24 травня  «Про затвердження розміру  щомісячної готівкової  виплати з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах у 2018 році». Як відомо, відповідно до Постанови КМУ від 14.03.2018 року №197, визначено механізм надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських, крім залізничного та річкового транспорту, та міжміських маршрутах за рахунок відповідних місцевих бюджетів у разі прийняття такого рішення органами місцевого самоврядування.

Щоб уникнути непорозумінь, адже тема «пільгових перевезень» завжди доволі емоційна та напружена, перевізники запевнили, що проведуть з водіями додатковий інструктаж стосовно даного питання.

В ході спілкування Юрій Степанович  наголосив, що необхідно прикласти максимум зусиль, аби досягти порозуміння між перевізниками, владою та громадою, забезпечити стабільне функціонування ринку перевезень в районі. Додамо, наразі в районі діють 35 автобусних маршрутів, послуги з перевезення пасажирів надають МПП «Діліжанс», ВАТ «Автобусний парк», ПП ТА «Ікарус».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень