Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам

Дата: 07.06.2018 16:35
Кількість переглядів: 576

Фото без опису7 червня заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко провів засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. На порядку денному розглянуто питання призначення соціальних виплат громадянам зазначеної категорії та здійснення контролю за проведенням соціальних виплат за місцем фактичного проживання, а також питання щодо призначення субсидій за житлово-комунальні послуги.

Учасниками засідання розглянуто понад 84 заяви щодо призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам та призначення субсидій за житлово-комунальні послуги. За результатами розгляду документів більшості громадянам даної категорії призначено соціальні виплати. Втім декільком заявникам було відмовлено, оскільки в ході перевірки не було підтверджено їх фактичне проживання на території Білоцерківського району.

Додамо, що призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам здійснюється за рішенням комісії на підставі наданої робочою групою інформації по результатам перевірки фактичного місця проживання усіх зазначених в листах-запитах внутрішньо переміщених осіб. Комісією забезпечено своєчасний розгляд подань робочої групи та інформування управління соціального захисту населення про прийняте рішення про призначення або відмову у призначенні соціальних виплат ВПО.

З початку дії Постанови Кабінету Міністрів України від 8 червня 2016 р. №365 «Деякі питання здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» робочою групою, створеною управлінням соціального захисту населення Білоцерківської РДА, здійснюються перевірки фактичного місця проживання внутрішньо переміщених осіб на території усіх населених пунктів Білоцерківського району. Проведено 375 перевірок та складено актів обстеження матеріально-побутових умов сімей. Відносно 83 осіб прийнято рішення щодо відмови у наданні соціальних виплат, а 292 громадянам призначено відповідні соціальні виплати.

На даний час 142 особи непрацездатного віку з числа внутрішньо переміщених осіб за рішенням Комісії та поданням робочої групи отримують пенсійні виплати у Білоцерківському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області та 9 осіб з числа ВПО отримують соціальні виплати у Білоцерківському відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Київській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень