Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася сесія районної ради

Дата: 08.06.2018 12:05
Кількість переглядів: 699

Фото без опису8 червня відбулося пленарне засідання двадцять першої сесії Білоцерківської районної ради сьомого скликання. Участь у засіданні взяли в.о.голови Білоцерківської районної державної адміністрації Ю.С.Савчук, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів адміністрації.  В числі розглянутих питань: 1. Про внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2017 № 17-217 "Про районний бюджет Білоцерківського району на 2018 рік". 2. Про передачу об'єктів спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності Узинської міської об'єднаної територіальної громади.

Зокрема, депутати одноголосно прийняли рішення про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік та збільшення видаткової частини районного бюджету на 5066,2 тис.грн. За рахунок додаткової дотації з місцевого бюдждету на здійснення переданих з державного бюджету видатків освіти та охорони здоровя збільшено доходи та видатки загального фонду районного бюджету на суму 9495,4 тис.грн. Майже 200 тис.грн. буде спрямовано за рахунок збільшення видатків спеціального фонду районного бюджету для придбання сучасних меблів для початкових класів нової української школи та понад 340 тис.грн. на придбання компютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів нової української школи. 

Ще одним питання порядку денного стала пропозиція депутата О.І.Махині (фракція ВО «Свобода») щодо звернення до Верховної Ради України щодо ухвалення антиолігархічного пакету докорінних перетворень. Зокрема, в зверненні йде мова про прийняття ряду законодавчих актів, які спрямовані на підрив  основ олігархічного ладу в Україні. За словами депутата Махині,  такі звернення прийняли вже 150 районних рад. Депутати одноголосно підтримали таку пропозицію. 

Доречі, під час початку сесійного засідання, яке традиційно розпочинається і завершується  виконанням Державного Гімну стався невеликий форс-мажор: відмовила апаратура. Проте і депутати, і запрошені учасники сесійного засдання не розгубилися і виконали Гімн України акапельно. Народні обранці досить достойно заспівали головну пісню держави, а більшість депутатів та голів місцевих рад досконало знають текст гімну і мають непогані голоси.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень