Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дайджест сервісних центрів МВС #7

Дата: 30.05.2018 09:10
Кількість переглядів: 563

Фото без описуНаші вітання!

У нас черговка підбірка подій, що вражали та дивували відвідувачів сервісних центрів МВС протягом останніх тижнів.
Якими саме вони були? Читайте у нашому дайджесті.

1.  Просто в центрі Києва відкрився острівець надання послуг сервісних центрів МВС. 

У візовому центрі Ви зможете відновити загублене посвідчення водія, обміняти посвідчення водія старого зразка на нове, отримати міжнародне посвідчення водія або ж замовити довідку про несудимість.
 

2.  Ще простіше та ближче: у Тернополі відкрито сервісний центр МВС у приміщенні центру надання адміністративних послуг. Однозначні переваги - зручне місце розташування та отримання розширеного спектру державних послуг на одній території.
 

3. Рятівне коло в морі інформації про отримання посвідчення водія — онлайн-інструкція : офіційно, зрозуміло та доступно. Кожен може ознайомитись 


4.  Понад місяць громадяни іноземних держав тішаться з можливості складати іспити зі знання ПДР англійською. Громадянин Хорватії пан Белетіч не лише протестував цей сервіс, а й першим на Хмельниччині  успішно впорався з ним.
 

5. У сервісних центрах МВС реєструють раритетну красу. Наші квітневі перлини: малюк ЗАЗ-кабріолет 1970 року на Полтавщині та Mercedes-Benz 1938 року на Хмельниччині. До речі, таких, як згаданий Mercedes-Benz, у світі лише 770 і на інших екземплярах цієї моделі їздив імператор Японії Хірохіто та Папа Римський.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень