Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дружні зі спортом

Дата: 29.05.2018 14:46
Кількість переглядів: 566

Фото без опису29 травня в селі Шкарівка на стадіоні «Колос» відбулася Спартакіада серед державних службовців та органів місцевого самоврядування Білоцерківського району. Розпочалися змагання традиційно із урочистого параду та підняття Державного Прапора. Учасників І-го етапу Всеукраїнської Спартакіади державних службовців серед збірних команд привітали в.о голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, в.о.голови районної ради Анатолій Чичикало.  Зокрема, Юрій Степанович  відзначив, що проведення таких заходів формує новий імідж  державного службовця, оскільки  державна служба вимагає, як збалансування  напруженого  робочого  графіка, так і активного відпочинку. Також він побажав всім міцного здоров’я, добра, краси тіла й бадьорості духу, вдалих стартів та нових перемог і у спорті, і житті.

Цього року у змаганнях взяли участь близько 150 чоловік у 8 командах, а саме: минулорічний переможець районної Спартакіади державних службовців команда “РОСИЧІ” Управління Пенсійного фонду України у Білоцерківському районі Київської області, команда “АВАНГАРД” апарату та структурних підрозділів Білоцерківської районної державної адміністрації, команда “ЛІДЕР” управління соціального захисту населення  Білоцерківської районної державної адміністрації, збірна команда “ДО-РЕ-МІ-ФА-СОЛЬ-КА” відділу культури та туризму Білоцерківської районної державної адміністрації, збірна команда посадових осіб органів місцевого самоврядування Білоцерківського району “ДРУЖБА”, команда “ОСОБЛИВІ”  фінансового управління Білоцерківської райдержадміністрації, команда “ТРОФЕЙ” Білоцерківської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Київській області та  команда “ЛЕНД”  управління Держгеокадастру у Білоцерківському районі.

Команди мали можливість позмагатися  в міні-футболі, настільному тенісі, стрибках у довжину, естафеті, стрибках зі скакалкою, перетягуванні линви, шашках, шахах.  На кожному спортивному майданчику, у кожному виді спорту точилася напружена, безкомпромісна боротьба за перемогу. У підсумку перемогу у загальнокомандному заліку здобула  команда «Дружба», на другому місці – «Лідер», на третьому – «Росичі».

Всі учасники спартакіади залишились задоволені, адже мали можливість відпочити, поспілкуватись з колегами, а ще проявити фізичну міць та спритність. Спортсмени-переможці і призери змагань, а також команди-учасники в особистому і командному заліку були нагороджені грамотами, медалями. Після церемонії нагородження усіх пригостили смачною кашею.

За результатами змагань буде укомплектована збірна команда Білоцерківського району, яка візьме участь у обласному етапі Всеукраїнської Спартакіади державних службовців.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів! І хоч інші команди не здобули першість, однак всі вони показали достойну гру і довели, що державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування – справжні спортсмени. Тому Білоцерківщина по праву може ними пишатися.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень