Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначається високий рівень ефективності реабілітаційного лікування застрахованих осіб

Дата: 30.05.2018 09:17
Кількість переглядів: 541

Фото без описуНа цьому наголосив начальник відділу медичних та соціальних послуг управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Віталій Нємцев. За його словами, за час дії нового порядку надання послуг з відновлювального лікування застрахованим особам у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України (з 1 січня 2018 року) управлінням виконавчої дирекції Фонду у Київській області (далі – управління) укладено 197 тристоронніх договорів (на загальну суму 2 628 198 грн.), що фактично на половину більше минулорічних показників.

Віталій Нємцев відзначив, що аналіз ефективності проведених реабілітаційних заходів застрахованим особам, направленим на доліковування до санаторіїв після перенесених тяжких захворювань, хірургічних операцій та травм за І квартал 2018 року показав, що 68,5% пацієнтів після отриманого лікування та повернення із санаторіїв одразу стали до роботи. Це підтверджує високий рівень співпраці фахівців з медичної реабілітації відділень у районах і містах управління з лікарсько-консультативними комісіями закладів охорони здоров’я Київської області.

«Станом на сьогодні управління забезпечує повне покриття потреби працевлаштованих громадян Київської області у відновленні здоров’я на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів», - підкреслив начальник відділу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень