Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги учасників антитерористичної операції на Сході України!

Дата: 29.05.2018 20:44
Кількість переглядів: 589

Фото без описуТОВ «Санаторій «Токарі» є безпосереднім надавачем послуг із психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції та/або учасників Революції Гідності. Одним із основних видів економічної діяльності санаторію є діяльність психоаналітиків, психологів і психотерапевтів.

Стаж практичної роботи психологів з клієнтами не менше ніж 2 роки із проведення супервізії особами з відповідною кваліфікацією, та досвідом надання послуг психологічної реабілітації, в тому числі, учасникам АТО.

Санаторій має багаторічний досвід надання лікувальних послуг за різними напрямками санаторно-курортного лікування, штат закладу це також кваліфікований медичний персонал із досвідом оздоровлення різних категорій населення, в тому числі і учасників АТО.

В разі потреби, до надання послуг із психологічної реабілітації, залучаються інші спеціалісти, зокрема соціальні педагоги, логопеди, психотерапевти, юрисконсульти.  Реабілітолог  та організатори культурно-дозвіллєвої діяльності працюють в штаті санаторію та мають відповідний фаховий рівень, що підтверджується дипломами про освіту державного зразка.

Санаторієм розроблені програми психологічної реабілітації, якими передбачено надання відповідних послуг згідно з індивідуальними потребами, а також методичних та  інших матеріалів у сфері надання послуг із психологічної реабілітації. Послуги із психологічної реабілітації передбачають психологічну просвіту, індивідуальне консультування, психологічну допомогу.

Санаторій надає можливість на проходження 18-денного курсу із отриманням послуг з психологічної реабілітації в умовах стаціонару, адже в наявності приміщення для проживання та харчування, які відповідають усім вимогам.

Санаторій знаходиться за адресою: Сумська область, м. Лебедин, с. Токарі, вул. Санаторна 96.

ТОВ «Санаторій «Токарі» відповідає вимогам Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції» №1057 від  27 грудня 2017 року та внесений наказом начальника управління до переліку суб'єктів з надання послуг з психологічної реабілітації.

За додатковою інформацією щодо отримання послуг з психологічної реабілітації учасниками АТО та графіків заїздів звертатися до управління соціального захисту населення Білоцерківської РДА за адресою: м. Біла Церква, вул. Тімірязєва 2 А, каб. № 10, тел.. 39-09-91 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень