Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Березня, 2018 р., 13:07
Продовжується практика громадських слухань за участю представників поліції з питань моніторингу криміногенної ситуації на території населених пунктів району. Зокрема, 27 березня заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації  Володимир Толочко провів  виїзну нараду за участю представників поліції на території Глушківської та Храпачівської сільських рад.
28 Березня, 2018 р., 10:38
Україна та Євросоюз посилюють промисловий діалог – зустріч Глави Уряду з Єврокомісаром Ельжбєтою Бєньковскою
 
27 Березня, 2018 р., 16:46
Фахівці Білоцерківського районного відділу просять вас ознайомитися з інформацією щодо дій при виникненні пожежі у приміщенні:
27 Березня, 2018 р., 16:44
До вибухонебезпечних предметів відносяться різноманітні боєприпаси, які випадково знаходять на землі у лісі, на полі після розмиву грунту дощовими водами, на дні річок, проте частіше - у грунті. Це авіаційні бомби, артилерійські снаряди, інженерні та артилерійські (мінометні) міни, фугаси, гранати та патрони. Більшість із них залишились нам у спадок після Другої світової війни, але і в післявоєнний час цей «арсенал» постійно поповнювався сучасними боєприпасами, які не вибухнули з різних причин на військових полігонах та за їх межами.
26 Березня, 2018 р., 15:21
З 14 березня по 22 квітня 2018 року відділ молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації проводить районний фотоконкурс «Молодь Білоцерківщини - майбутнє твоє, Україно!».
26 Березня, 2018 р., 14:21
ЯКІ ПІЛЬГИ МАЮТЬ УЧАСНИКИ АТО ЩОДО ОТРИМАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК?
26 Березня, 2018 р., 13:11
 23 березня 2018 року  на базі  Білоцерківської дослідно-селекційної станції Інституту біоенергетичних культур та цукрових буряків НААН України відбувся семінар-навчання з питань підготовки господарства до комплексу весняно-польових робіт та охорони праці і техніки безпеки на виробництві.   На семінарі були присутні головні спеціалісти управління агропромислового розвитку Білоцерківської РДА Л.О.Черніговська, О.М.Ротовський, представники Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, головні спеціалісти Білоцерківської дослідно-селекційної станції та  лікар амбулаторії відділку Селекційний .
26 Березня, 2018 р., 12:22
З метою зростання інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету, вивчення досвіду роботи кращих державних службовців та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 Національним агентством України з питань державної служби оголошено проведення у 2018 році щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”.
26 Березня, 2018 р., 11:59
В Україні запустили в роботу ще 4 мобільні сервісні центри МВС. З березня 2018 року в найвіддаленіших куточках Кіровоградської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей тепер можна замінити посвідчення водія або зареєструвати авто. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень