Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2018 р., 13:56
7 квітня вихованці відділення дзюдо Білоцерківської районної дитячо-юнацької школи (учні Озернянської ЗОШ) під керівництвом тренера-викладача Віктора Горчинського взяли участь в чемпіонаті ДЮСШ "Богатир" з дзюдо в м. Біла Церква. В ваговій категорії 27кг Голуб Богдан - виборов золоту винагороду, а Губенко Владислав - виборов бронзу. Щиро вітаємо юних спортсменів та зичимо нових перемог!
10 Квітня, 2018 р., 13:49
З 1 квітня 2018 року в 21 області України розпочалась нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Йдеться про:  Вінницьку,  Волинську,   Донецьку,  Дніпропетровську,  Житомирську,  Івано-Франківську,  Запорізьку, Луганську,  Львівську,  Одеську, Кіровоградську,  Київську, Полтавську, Тернопільську,  Харківську, Херсонську,Хмельницьку, Сумську, Рівненську, Чернівецьку, Черкаську області та місто Київ. Терміни заборони відрізняються залежно від областей та водойм. З детальною інформацією можна ознайомитися у наказах відповідних територіальних управлінь.
10 Квітня, 2018 р., 13:25
Великдень - особливе свято для всіх християн. Напередодні цього дня кожен прагне не лише причепурити свої домівки, а й зробити подарунок рідним та друзям. Проте є серед нас і такі, до кого вже ніколи не завітають дорогі їхньому серцю люди, бо вони відійшли у вічність. 
10 Квітня, 2018 р., 10:54
5 квітня  в Білоцерківському районі  було проведене позачергове засідання Державної надзвичайної  протиепізоотичної комісії з приводу виникнення сказу в с.Щербаки.  У с. Щербаки кіт  покусав господаря. При лабораторному дослідженні у тварини було встановлено сказ. Потерпілий звернувся до Білоцерківської центральної лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу та ввели вакцину «Рабіпур». На даний час потерпілий проходить курс антирабічних щеплень.
08 Квітня, 2018 р., 10:43
Прийміть сердечні вітання  зі Світлим Христовим Воскресінням! Великдень – символ великої віри, любові, самопожертви, перемоги світла над темрявою, добра над злом, віри над безнадією. Ми відзначаємо його з відкритою душею і чистим серцем. Замислюючись над сутністю життя, кожен з нас традиційно звіряє свої вчинки з безсмертними заповідями, які навчають нас бути добрішими, милосерднішими, терплячішими один до одного. 
06 Квітня, 2018 р., 10:45
Одне з ключових завдань на поточний рік – розбудова мережі первинної медичної допомоги у сільській місцевості. Це ініціатива Президента України Петра Порошенка, проявлена у законі 2206 «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості».
06 Квітня, 2018 р., 09:23
До цього дня вчені та історики не можуть прийти до однозначного висновку - де ж вперше людина вигадала спорт. Це не дивно, так як діяльність, яку сучасна наука відносить до такого поняття, як заняття спортом, була притаманна без винятку всім людям по всій землі і схоже, що в усі часи. Змагання, гра, розвага, активний відпочинок, численні інтелектуальні вправи, досягнення кращих результатів, тренування фізичних та інших навичок, ось лише невеликий перелік тих видів діяльності, які включає в себе це широке поняття. І не дивлячись на максимальний накал зусиль і емоцій, які іноді додаються при занятті спортом, однозначно одне - це абсолютно мирний процес. 
06 Квітня, 2018 р., 09:03
Децентралізація в Україні є питанням цивілізаційного вибору та складовою євроатлантичного курсу нашої держави. Про це сказав Президент Петро Порошенко на розширеній урядовій нараді з питань децентралізації та регіонального розвитку під час робочої поїздки до Вінницької області.
06 Квітня, 2018 р., 09:01
Про підсумки попереднього етапу реформи децентралізації і пріоритети політики регіонального розвитку Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розповів під час розширеної урядової наради «Децентралізація та регіональний розвиток».
06 Квітня, 2018 р., 09:00
Один з пріоритетів реформи сервісних центрів МВС – це зміна та вдосконалення системи отримання посвідчення водія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень