Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Травня, 2018 р., 09:08
Раніше при розрахунку розміру субсидії органи соцзахисту брали до уваги 100% доходів від здачі молока селянами. Це заганяло сільський молочний бізнес в тінь, розвело чимало посередників, які скупляти молоко на чорному ринку й перепродували його вже переробним підприємствам.
03 Травня, 2018 р., 09:06
У 2017 році за результатами опалювального сезону до бюджету країни було повернуто чималу суму невикористаних субсидій: газопостачальними підприємствами – 6,2 млрд. грн., теплопостачальними – 1,1 млрд. грн., водопостачальними – 650,1 млн. грн., електропостачальними – 290,7 млн. грн..
03 Травня, 2018 р., 09:04
Не є ні для кого секретом, що чимало українців працюють за кордоном, при цьому в Україні вважаються безробітними. Гроші в сім’ю надходять, держава субсидію надає, а інколи такі люди ще й допомогу з безробіття отримують в Україні.
03 Травня, 2018 р., 09:01
Є помешкання, які виходять за рамки середньостатистичних та відносяться до категорії «преміум класу», але на них оформлялися субсидії на підставі того, що прописувалася там одинока пенсіонерка з мінімальною пенсією, яка, як правило, ще й зверталася до комісії щодо надання субсидії на понаднормативну площу.
03 Травня, 2018 р., 08:59
Існують випадки, особливо у містах мільйонниках, коли квартира здається в оренду уже з бонусом – субсидією на комунальні послуги. При цьому власники помешкання не тільки отримують доходи, а й мають транспортні засоби або інші предмети розкоші. 
 
03 Травня, 2018 р., 08:58
Уряд зробив важливий крок на шляху до монетизації субсидій. Передбачається, що вже в наступному опалювальному сезоні субсидії будуть видаватися живими грошима, які в результаті ощадливого використання енергоресурсів можна буде використати на свій розсуд.
02 Травня, 2018 р., 12:50
Днями в Білоцерківській районній державній адміністрації відбувся І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Під час першого туру державні службовці продемонстрували знання Конституції України, законодавства про державну службу, нормативно-правових актів, посадових обов’язків державного службовця, а також уміння складати ділові документи та володіння персональним комп’ютером.
27 Квітня, 2018 р., 15:22
З 18 травня на Білоцерківщині розпочинає свою роботу Школа професійного лідерства для учасників бойових дій. Таке рішення було прийняте під час зустрічі голови Білоцерківської райдержадміністрації Геннадія Джегура та керівника проекту "Школа професійного лідерства для учасників  бойових дій", директора ГО "Центр розвитку лідерства" Антоніни Бондаренко. До навчання  в Школі запрошуються учасники АТО, які бажають розпочати власну справу і не знають з чого почати.
27 Квітня, 2018 р., 11:21
Один з пріоритетів реформи сервісних центрів МВС – це зміна та вдосконалення системи отримання посвідчення водія.
27 Квітня, 2018 р., 10:39
У квітні 2018 року в Україні стартував другий сезон конкурсу «Яскраві діти України» – національного співочого змагання для юних вокалістів у віці 6-15 років, головним призом якого є участь у світовому фестивалі SANREMOJUNIOR в Італії. Перший гала-концерт відбудеться на Київщині 1 червня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень