Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

Дата: 02.05.2018 12:50
Кількість переглядів: 526

Фото без описуДнями в Білоцерківській районній державній адміністрації відбувся І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Під час першого туру державні службовці продемонстрували знання Конституції України, законодавства про державну службу, нормативно-правових актів, посадових обов’язків державного службовця, а також уміння складати ділові документи та володіння персональним комп’ютером.

За результатами Конкурсу було визначено  переможців у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст» - начальник відділу захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Кияниця та головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації Інна Степанюк.

Нагадаємо, що конкурс "Кращий державний службовець" - щорічний Всеукраїнський конкурс серед державних службовців України, що організовується Національним агентством України з питань державної служби з метою зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців. Конкурс проводиться у три тури: І тур у березні - квітні, ІІ тур у травні - червні, ІІІ тур у вересні - жовтні щорічно.

Конкурс проводиться серед державних службовців державних органів відповідно до їх організаційно-правового статусу в 2-х номінаціях:

  • "Кращий керівник" (беруть участь керівники структурних підрозділів);
  • "Кращий спеціаліст" (беруть участь головні, провідні, старші спеціалісти, спеціалісти І-ІІ категорій, інші категорії посад державної служби, які не віднесені до керівних).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень