Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Квітня, 2018 р., 12:44
11 квітня відбувся виїзд робочої групи на чолі з заступником голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимиром Толочком в села Поправка та Бикова Гребля з метою проведення громадських обговорень з питань аналізу забезпечення громадського порядку й безпеки жителів вище зазначених населених пунктів. Додамо, що такі виїзні прийоми вже стали постійною практикою.  Вони дають змогу таким чином не тільки почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми громад.
12 Квітня, 2018 р., 11:14
Служба автомобільних доріг у Київській області інформує всіх учасників дорожнього руху про  про обмеження (закриття) руху автомобільного транспорту у зв’язку з проведенням капітального ремонту на ділянках автомобільних доріг:
11 Квітня, 2018 р., 16:32
11 квітня дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Київську область із робочим візитом. Перша леді ознайомилася зі станом інклюзивної освіти у м. Бровари та зустрілася з керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, щоб обговорити формування мережі Інклюзивно-ресурсних центрів.
11 Квітня, 2018 р., 11:17
Щорічно, 11 квітня світ відзначає Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. Саме в цей день в 1945 році в’язні Бухенвальда підняли повстання проти нацистів та вибороли свою свободу й отримали шанс на життя. Довідавшись про наближення військ, в’язні різних національностей з 18 країн світу підняли повстання. Через табір за 8 років його існування пройшло близько 250 тис. людей, майже 50 тис. з яких загинуло. Після переходу Бухенвальду під юрисдикцію СРСР його долучили до системи таборів НКВС. У сучасному меморіалі, що створено на місці колишнього концтабору, діють дві експозиції, які ілюструють його історію: «Концтабір Бухенвальд 1937-1945» та «Радянський спецтабір №2 Бухенвальд. 1945-1950 рр.»
11 Квітня, 2018 р., 09:29
Понад 150 тисяч українців обрали своїх лікарів з 2  квітня. З початком кампанії у кожного з’являється можливість вільно  обрати свого сімейного лікаря, терапевта або педіатра. Кінцевого терміну підписання декларацій немає, але по всій країні люди відповідально підійшли до вибору своїх лікарів.
11 Квітня, 2018 р., 09:26
Пацієнти мають право обирати собі лікарів і отримувати доступні і якісні медичні послуги незалежно від місця реєстрації. На цьому у ході селекторної наради щодо впровадження медичної реформи наголосив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко. «Є низка сигналів про те, що є порушення прав пацієнтів на вільний вибір лікаря. Ще раз наголошую - вибір лікаря жодним чином не пов'язаний з місцем реєстрації», - сказав він.
11 Квітня, 2018 р., 09:22
Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе взяла участь у відкритті ІІІ Міжнародної конференції з питань цивільно-військового співробітництва на тему «Захист цивільного населення під час збройного конфлікту».
10 Квітня, 2018 р., 16:06
6 квітня Президент України Петро Порошенко підписав Указ №98/2019 «Про відзначення державними нагородами України». Згідно цього Указу, Петро Олексійович за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку постановив нагородити орденом «За мужність» III ступеня сержанта Дмитра  Трібоя (с.Сухоліси).  В листопаді внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї з боку позицій противника в районі Пантелеймонівки Дмитро отримав важке поранення. Наразі він перебуває на лікуванні у м. Львові.  Щиро вітаємо  Дмитра з високою нагородою. Білоцерківщина пишається тобою і вірить в твоє одужання! 
10 Квітня, 2018 р., 15:55
Однією з ознак настання весни завжди було і залишається горіння сухої трави. ДСНС зазначає, що основна і найчастіша причина цього - людський фактор: кинутий недопалок, непогашене багаття від шашликів, або просто дитячі пустощі. При випалюванні трави наноситься шкода екосистемі, гине флора і фауна, забруднюється повітря. Випалювання призводить до збіднення рослинності, підвищення кислотності і зменшення родючості ґрунту. Тварини, комахи і навіть птахи, які живуть в сухій траві або на поверхні землі, гинуть при трав'яній пожежі. Вогонь завдає непоправної шкоди природі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень