Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

 
13 Березня, 2018 р., 08:33
Доходи місцевих бюджетів 665 ОТГ за січень-лютий 2018 року зросли на 63,8% (+1,11 млрд грн), у порівнянні з відповідним періодом минулого року, та склали 2,85 млрд грн. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко на своїй сторінці у Фейсбук.
12 Березня, 2018 р., 08:12
На сайті Головного сервісного центру МВС тепер можна ознайомитися з мапою суб’єктів обов’язкового технічного контролю  транспортних засобів (ОТК), переглянути основну інформацію про них та обрати найближчий за місцем розташування. ОТК підлягають певні категорії транспортних засобів, що беруть участь у дорожньому русі та пройшли державну реєстрацію, зокрема:  легкові автомобілі, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів (таксі), вантажні авто незалежно від форми власності, автобуси та спеціалізовані транспортні засоби, що перевозять небезпечні вантажі. 
06 Березня, 2018 р., 15:17
6 березня відбулися урочистості з нагоди 95-ї річниці з дня утворення Білоцерківського району. Святкові заходи традиційно розпочалися з підняття прапору Білоцерківського району біля адмінприміщення районної адміністрації. Потому усіх запрошено до Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського, де власне й проходила основна частина свята.
06 Березня, 2018 р., 13:16
Сервісні центри МВС запровадили можливість складання іспиту з ПДР англійською мовою, тож відтепер для іноземних громадян стане легшим складання теоретичної частини іспиту на право керування транспортним засобом. Мову можна обрати самостійно перед початком проходження іспиту. Після вибору мови, в англійському перекладі також надається інструкція щодо проходження іспиту. Повний перелік питань з ПДР та відповідей до них англійською мовою також можна завантажити з сайту Головного сервісного центру МВС.
05 Березня, 2018 р., 15:24
Інформацію щодо наповнення районного бюджету за січень-лютий 2018 року заслухали під час оперативної наради, що відбулася 5 березня. Доповідав начальник фінансового управління Анатолій Титаренко. За словами очільника фінансового управління, власні доходи за два місяці 2018 року по зведеному місцевому бюджету склали 21,8 млн. гривень. Структура доходів наступна: податок на доходи фізичних осіб склав 11,4 млн. грн., плата за землю склала 4,0 млн. грн., 4,3 млн. грн. єдиного податку.  
05 Березня, 2018 р., 11:55
Для забезпечення проїзду автошляхами Київської області минулої доби було задіяно 110 одиниць спецтехніки.  Дорожники розчищали від снігу та обробляли протиожеледними матеріалами автошляхи області. Зокрема, було використано 1376,7 тон піщано-соляної суміші та 97,5 тон технічної солі. Станом на 6:00 ранку 5 березня проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено. На території області без опадів, температура повітря 8-10° морозу. Покриття автодоріг сухе, місцями засніжене.
05 Березня, 2018 р., 08:53
Навчання у всіх навчальних закладах Київщини буде відновлено з 5 березня, а також забезпечено належне газопостачання відповідних установ. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Київської ОДА згідно із рішенням Кризового комітету при Міненерговугілля від 3 березня.
03 Березня, 2018 р., 12:24
Команда Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні" у співпраці з Teplo.gov.ua, Мінрегіоном і Держенергоефективності зробили серію нових відеороликів. До вашої уваги – перший з них: не просто інформаційний, а ще й мотиваційний про необхідність відстоювати свої прави на якісні житлово-комунальні послуги!
03 Березня, 2018 р., 11:17
Перелік місць відстою для вантажних транспортних засобів у звязку із погіршенням погодних умов та  введенням обмежень в м. Київ 3 березня:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень