Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ КИЇВЩИНИ ПРОДОВЖАТЬ РОБОТУ З 5 БЕРЕЗНЯ

Дата: 05.03.2018 08:53
Кількість переглядів: 459

Навчання у всіх навчальних закладах Київщини буде відновлено з 5 березня, а також забезпечено належне газопостачання відповідних установ. Про це повідомляє Департамент освіти і науки Київської ОДА згідно із рішенням Кризового комітету при Міненерговугілля від 3 березня.

Раніше на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови КОДА Олександра Горгана було прийнято рішення призупинити до 6 березня 2018 року навчання всіх навчальних та дошкільних закладах Київщини.

Згідно з рішенням комісії з метою недопущення збоїв у забезпеченні постачання природного газу споживачам на промислових підприємствах вирішено зменшити використання природного газу як сировини на 10% щодобово. Керівникам підприємств, установ та організацій рекомендовано скоротити робочий час або відправити працівників у відпустки до 6 березня 2018 року.

Нагадаємо, що “Нафтогаз України” запропонував обмежити споживання газу українцями у зв’язку з низьким запасом блакитного палива й відмовою “Газпрому” постачати його у потрібній кількості та закликав споживачів економити газ, зменшивши температуру в приміщеннях.

В той же час Кабінет Міністрів України схвалив Національний план дій на кризовий період.

За інформацією Міністерства енергетики та вугільної промисловості очікується, що після 6 березня система працюватиме в звичному режимі. 

За інформацією http://koda.gov.ua 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень