Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

 
05 Квітня, 2018 р., 15:21
5 квітня голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур, перший заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук, голова Шкарівської сільської ради Анатолій Бондар, член «Золотого фонду Білоцерківщини» Василь Дудник привітали почесну громадянку району, члена «Золотого фонду Білоцерківщини» Мотрону Олексіївну Молочину з ювілеєм.
05 Квітня, 2018 р., 08:52
1 млрд 385,2 млн гривень – саме така субвенція на Нову українську школу передбачена у держбюджеті на 2018 рік, з цих коштів 998,7 млн підуть на обладнання початкової школи, а 386,5 млн грн – на навчання вчителів початкової школи. Постанову, що регулює розподіл цих коштів та їх використання, сьогодні, 4 квітня 2018 року, прийняв Кабінет Міністрів України у приміщенні Будинку Уряду.
05 Квітня, 2018 р., 08:46
Перший крок трансформації галузі охорони здоров’я в дії: програма «Доступні ліки» успішно працює уже рік. Розказуємо, як МОЗ бачить майбутнє Урядової програми і наскільки вже вона вплинула на життя та здоров’я пацієнтів.
04 Квітня, 2018 р., 14:49
Вибухонебезпечні предмети (ВНП) можуть бути виявлені всюди, де проходили бойові дії: в полях, городах, в лісах і парках, в річках, ставках і інших водоймах, в будинках і підвалах, в інших місцях.
04 Квітня, 2018 р., 09:12
Історія створення НАТО безпосередньо пов’язана з тими подіями, що відбувалися в світі після другої світової війни. Але спробуємо виявити корені НАТО ще глибше. Три рази з часу Французької революції за останні двісті років Европа змогла мирним шляхом змінити основи своєї безпеки. Сьогодні континент знову стоїть на порозі таких змін. Перша постнаполеонівська архітектура европейської безпеки була розроблена на Віденському конгресі у 1815 році, що стримувала загрозу великомасштабної европейської війни на протязі 99 років. Молоді США залишились збоку, хоча за сорок років приймали участь у двох війнах з Англією.
03 Квітня, 2018 р., 14:52
Зростання економіки, зміна моделі виробництва з сировинного на формування доданої вартості, демонополізація ринків і прозорі регуляції – ключові завдання, які поставлені перед Урядом. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з народними депутатами. Вони ініціювали зустріч з метою обговорення нагальних питань життя країни.       
03 Квітня, 2018 р., 14:49
Сьогодні спільно з міжнародними партнерами, Євросоюзом та місцевим самоврядуванням напрацьована законодавча маршрутна карта децентралізації, яка містить 17 першочергових до прийняття законів. Їх прийняття вирішить два ключові напрямки  – спрощення інструментів об’єднання і приєднання навколо міст обласного значення. А також це потужна мотивація громад збільшувати свої можливості, повноваження, надходження і ресурси. Тому для того, щоб реформа просувалася далі і не збавляла темп, нам потрібно її законодавчо посилити. Про це під час брифінгу у Парламенті заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
03 Квітня, 2018 р., 14:44
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман спільно з членами Уряду заклав капсулу будівництва ІІ черги Національного музею «Меморіал жертв Голодомору». Рішення про будівництво схвалене Урядом в рамках відзначення 85 роковин страшної трагедії.
03 Квітня, 2018 р., 14:39
Мінприроди пропонує збільшити у кілька десятків разів штрафи за самовільне випалювання рослинності. Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак. 
03 Квітня, 2018 р., 10:45
Управління соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації інформує, що на виконання Постанови КМУ № 170 від 14.03.2018 р. "Деякі питання виплати у 2018 році  разової грошової допомоги, передбаченої Законами України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" і "Про жертви нацистських переслідувань"  в районі розпочалася підготовка до  виплати даної допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень