Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали з ювілеєм

Дата: 05.04.2018 15:21
Кількість переглядів: 719

5 квітня голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур, перший заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук, голова Шкарівської сільської ради Анатолій Бондар, член «Золотого фонду Білоцерківщини» Василь Дудник привітали почесну громадянку району, члена «Золотого фонду Білоцерківщини» Мотрону Олексіївну Молочину з ювілеєм.

Зі сльозами радості на очах  Мотрона Олексіївна  приймала вітання від поважних гостей, від яких на адресу ювілярки звучали щирі побажання міцного здоров’я, благополуччя, миру та добра. У дружній розмові згадалися трудові роки, як жилося та працювалося. Такі люди, як Мотрона Олексіївна  золотий фонд не лише Білоцерківщини,  й усієї України. Понад три десятиліття Мотрона Олексіївна працювала оператором машинного доїння агрофірми “Білоцерківська” у селі Шкарівка. У 1973 році, за досягнення високих показників у тваринництві і високу продуктивність праці, нагороджена орденом Трудового Червоного Прапора, в 1986 році - орденом Леніна. В 1985 році була обрана депутатом Верховної Ради УРСР, делегатом XXVII з’їзду КПУ, неодноразово обиралася депутатом сільської та районної рад, брала активну участь у вирішенні соціальних питань села Шкарівка і Білоцерківського району.

Додамо, що книга почесних громадян Білоцерківського району «Золотий фонд району» створена з метою вшанування громадян за їх значний особистий внесок у збагачення національної та культурної спадщини, розбудову економіки, освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту, промисловості, сільського господарства, будівництва, транспорту та зв’язку, торгівельного обслуговування, забезпечення законності та правопорядку, суспільного і державного будівництва та інших галузях. Цей проект реалізується починаючи з 2000 року.  За цей час до «Золотого фонду району» занесено майже дев`яносто громадян. Серед них колишні керівники району, працівники різних галузей народного господарства, які зробили значний особистий вклад в соціально-економічний та культурний розвиток Білоцерківщини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень