Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Квітня, 2018 р., 14:44
В рамках медичної реформи з 2 квітня в Україні стартувала кампанія з обрання лікаря. Люди вибирають лікарів, яким довіряють, та підписують з ними декларації на обслуговування. З липня медичні заклади почнуть переходити на нову систему фінансування – держава платитиме саме тим лікарям та медзакладам, до яких звертаються люди за допомогою.
16 Квітня, 2018 р., 10:41
Започаткована Урядом реформа системи охорони здоров’я в Україні передбачає зміни не тільки на первинній та вторинній ланці, а й в системі екстреної медицини, яка так само заслуговує на увагу. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час спеціальної наради, присвяченої питанням розвитку швидкої медичної та екстреної допомоги. 
16 Квітня, 2018 р., 09:15
Партнери з Північноатлантичного Альянсу вітають ухвалення в першому читанні законопроекту «Про національну безпеку України» та готові допомагати в його підготовці до другого читання і подальшій імплементації.
16 Квітня, 2018 р., 09:11
Рішення щодо можливості підвищення розміру мінімальної зарплати до 4100 гривень буде прийняте, зважаючи на економічні підсумки першого кварталу 2018 року. Про це в інтерв’ю «Укрінформу» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
16 Квітня, 2018 р., 09:09
Нові адміністративні та фінансові можливості, запроваджені завдяки реформі децентралізації, а також урядові програми підтримки аграріїв – передусім на поголів’я та будівництво ферм, дозволять змінити ситуацію на селі, створити там нові виробництва і нові робочі місця. Про це в ефірі 112.UA сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
16 Квітня, 2018 р., 09:07
Якщо позитивна тенденція щодо збільшення надходжень до Пенсійного фонду збережеться, Уряд вийде з новими ініціативами щодо підвищення пенсій у 2018 році. Про це в інтерв’ю «Укрінформу» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
13 Квітня, 2018 р., 11:50
11,5 мільярдів гривень субвенцій з державного бюджету на ремонт та утримання доріг місцевого значення отримають цього року обласні державні адміністрації.
13 Квітня, 2018 р., 10:58
Ініційована Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом перевірка громадських закладів, шкіл, торгових центрів на предмет дотримання норм пожежної безпеки виявила понад 15 тис. порушень. ДСНС буде наполягати на закритті 37 об’єктів через позови до суду. Прем’єр-міністр вимагає наведення ладу в закладах, що нехтують безпекою громадян.
13 Квітня, 2018 р., 10:53
Шановні панове Прем’єр-міністри! Шановні і дорогі іноземні гості! Шановні пані та панове,
12 Квітня, 2018 р., 16:33
З метою залучення дітей та учнівської молоді до духовної спадщини українського народу, відродження та збереження національних традицій, сприяння розвитку мистецтва і народних ремесел у Білоцерківському районі, у Центральній районній бібліотеці щорічно проводиться традиційна виставка-конкурс дитячої творчості, приурочена до Великодніх свят. Цього року виставка проходить під назвою «Весняне сонечко з небес – Христос воскрес!».  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень