Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Квітня, 2018 р., 11:19
Нині широко розповсюджена торгівля фальшивими листками непрацездатності, адже «хворіти» часто буває вигідніше в матеріальному плані, ніж виконувати обов’язки на робочому місці. Така ситуація призводить до неправомірного витрачання коштів як роботодавця, так і Фонду соціального страхування України. Основними завданнями комісій із соціального страхування на підприємствах та в установах є контроль за правильним нарахуванням і своєчасною виплатою матеріального забезпечення, розгляд підстав та правильності видачі листків непрацездатності тощо. Але іноді відрізнити фальшивий листок від справжнього практично неможливо.
17 Квітня, 2018 р., 10:47
Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що:
17 Квітня, 2018 р., 10:11
З 1977 року в Биковій Греблі діє шкільний краєзнавчий музей. Головний ідейний натхненник його створення - Віталій Васильович Онопрієнко, колись учитель, а нині директор Биковогребельської школи. Вже понад чотири десятиліття і діти, і дорослі  приносять  експонати до музею. За ці роки тут вдалося зібрати багато цікавих та унікальних артефактів. В експозиції шкільного музею - знаряддя праці, предмети побуту, кухонне начиння, зразки народного одягу, рушники. Є реконструйований інтер’єр селянської хати та макет печі. В невеличких двох кімнатках зібрано багато речей, документів, фотографій, що краще допомагають зрозуміти кожну сторінку в історії України на прикладі невеличкого села. До того ж особливий дух історії,  можна не тільки побачити, а й відчути, торкнувшись тієї чи іншої речі.
17 Квітня, 2018 р., 08:33
У Центральній районній бібліотеці пройшла літературна година «Сторінками творів славетного класика», приурочена до 100-річчя з дня народження видатного майстра слова, відданого сина свого народу, Героя України – Олеся Терентійовича Гончара.   Бібліотекар Тетяна Володимирівна Шишка ознайомила присутніх із біографією письменника, розповіла про формування особистості та світоглядних переконань в умовах тогочасної дійсності,трудового оточення,тяжких випробувань воєнного лихоліття. Підкреслила особливе значення творчості Олеся Гончара для української літератури.  Зустріч закінчилася переглядом документального фільму «Поборники незалежності».
16 Квітня, 2018 р., 16:08
Конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства
16 Квітня, 2018 р., 14:44
В рамках медичної реформи з 2 квітня в Україні стартувала кампанія з обрання лікаря. Люди вибирають лікарів, яким довіряють, та підписують з ними декларації на обслуговування. З липня медичні заклади почнуть переходити на нову систему фінансування – держава платитиме саме тим лікарям та медзакладам, до яких звертаються люди за допомогою.
16 Квітня, 2018 р., 10:41
Започаткована Урядом реформа системи охорони здоров’я в Україні передбачає зміни не тільки на первинній та вторинній ланці, а й в системі екстреної медицини, яка так само заслуговує на увагу. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час спеціальної наради, присвяченої питанням розвитку швидкої медичної та екстреної допомоги. 
16 Квітня, 2018 р., 09:15
Партнери з Північноатлантичного Альянсу вітають ухвалення в першому читанні законопроекту «Про національну безпеку України» та готові допомагати в його підготовці до другого читання і подальшій імплементації.
16 Квітня, 2018 р., 09:11
Рішення щодо можливості підвищення розміру мінімальної зарплати до 4100 гривень буде прийняте, зважаючи на економічні підсумки першого кварталу 2018 року. Про це в інтерв’ю «Укрінформу» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
16 Квітня, 2018 р., 09:09
Нові адміністративні та фінансові можливості, запроваджені завдяки реформі децентралізації, а також урядові програми підтримки аграріїв – передусім на поголів’я та будівництво ферм, дозволять змінити ситуацію на селі, створити там нові виробництва і нові робочі місця. Про це в ефірі 112.UA сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень