Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ПРО СТАН ПРОЇЗДУ АВТОДОРОГАМИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 5 БЕРЕЗНЯ

Дата: 05.03.2018 11:55
Кількість переглядів: 438

Для забезпечення проїзду автошляхами Київської області минулої доби було задіяно 110 одиниць спецтехніки.  Дорожники розчищали від снігу та обробляли протиожеледними матеріалами автошляхи області. Зокрема, було використано 1376,7 тон піщано-соляної суміші та 97,5 тон технічної солі. Станом на 6:00 ранку 5 березня проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено. На території області без опадів, температура повітря 8-10° морозу. Покриття автодоріг сухе, місцями засніжене.

Як прогнозують синоптики  у понеділок, 5 березня  по області без опадів,  температура повітря  вдень 1-6° морозу, на дорогах місцями ожеледиця. Роботи по забезпеченню проїзду автотранспорту тривають. Техніка підрядних організацій не припиняє роботу на автошляхах Київської області.

Служба автомобільних доріг у Київській області звертається до всіх учасників дорожнього руху: будьте  пильними за кермом, дотримуйтесь Правил дорожнього руху!  Не заважайте роботі снігоприбиральної техніки. По можливості утримуйтесь від поїздок власним транспортом на далекі відстані під час погіршення погодних умов.

Прес-служба САД у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень