Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ПРО СТАН ПРОЇЗДУ АВТОДОРОГАМИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 5 БЕРЕЗНЯ

Дата: 05.03.2018 11:55
Кількість переглядів: 463

Фото без описуДля забезпечення проїзду автошляхами Київської області минулої доби було задіяно 110 одиниць спецтехніки.  Дорожники розчищали від снігу та обробляли протиожеледними матеріалами автошляхи області. Зокрема, було використано 1376,7 тон піщано-соляної суміші та 97,5 тон технічної солі. Станом на 6:00 ранку 5 березня проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено. На території області без опадів, температура повітря 8-10° морозу. Покриття автодоріг сухе, місцями засніжене.

Як прогнозують синоптики  у понеділок, 5 березня  по області без опадів,  температура повітря  вдень 1-6° морозу, на дорогах місцями ожеледиця. Роботи по забезпеченню проїзду автотранспорту тривають. Техніка підрядних організацій не припиняє роботу на автошляхах Київської області.

Служба автомобільних доріг у Київській області звертається до всіх учасників дорожнього руху: будьте  пильними за кермом, дотримуйтесь Правил дорожнього руху!  Не заважайте роботі снігоприбиральної техніки. По можливості утримуйтесь від поїздок власним транспортом на далекі відстані під час погіршення погодних умов.

Прес-служба САД у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень