Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Квітня, 2018 р., 11:08
З початком весни на території Білоцерківського району традиційно розпочато двомісячник з благоустрою, в рамках якого будуть періодично проводитися толоки та екологічні акції. Зокрема, заплановані роботи з відновлення вулично-дорожнього покриття, зовнішнього освітлення, зняття сухостоїв, висадження дерев, кущів, квітів. Передбачається також ліквідація стихійних звалищ. Приміром, у рамках двомісячника благоустрою 21 квітня 2018 року заплановано провести акції “Посади своє дерево” та “Зробимо Україну чистою”.
02 Квітня, 2018 р., 11:04
Пропонуємо переглянути соціальні ролики про значення енергоефективності та енергозбереження. Більш докладніше можна дізнатися на сайті Державного агенства з енергоефективності та енергозбереження в Україні та на їхньому Youtube-каналі 
02 Квітня, 2018 р., 09:18
Успіх запровадженої Урядом України реформи медицини стане загальним успіхом для громадян, які по факту отримають якісну послугу, а лікарі – якісні умови праці та гідну зарплату. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він підкреслив, що ситуація в медицині потребує змін, оскільки десятиліттями в цій сфері йшла «боротьба за грошові потоки, а не за якість послуги». «І я теж втрачав близьких людей через неспроможність нашої медицини, нездатність врятувати життя. І це біль для багатьох з нас йде крізь життя, - сказав Володимир Гройсман. – Тож нам треба змінити ситуацію і ми її змінимо».
02 Квітня, 2018 р., 09:14
Міністерство охорони здоров’я України скасувало форму № 026/о «Медична карта дитини (для дошкільного та загальноосвітнього навчальних закладів)». Це означає, що відтепер у школах та дитсадках не зберігатимуться медичні дані дитини.
02 Квітня, 2018 р., 09:09
Рішенням Уряду подовжено термін подання документів до 1 травня для отримання 1500 гривень на корову в рік. Пролонгація термінів надасть можливість скористатися державною підтримкою максимальній кількості аграріїв.
02 Квітня, 2018 р., 09:05
У квітні всі військові пенсіонери відповідно до рішення Уряду отримають доплати до пенсій за січень-березень, а з травня Уряд розпочинає системну виплату вже підвищених військових пенсій. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він провів нараду з Міністром соціальної політики Андрієм Ревою з метою оцінити поточну ситуацію в системі пенсійного забезпечення військовослужбовців.
 
02 Квітня, 2018 р., 09:02
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко провів зустріч із Ніком Вуйчичем, мотиваційним тренером, християнським проповідником та директором громадської організації «Життя без кінцівок». У зустрічі також взяли участь Урядова уповноважена з прав осіб з інвалідністю Раїса Панасюк, представники центральних органів виконавчої влади та представники організації Ніка Вуйчича.
02 Квітня, 2018 р., 08:55
На сьогоднішньому плановому засіданні комісії ДСНС акцентуємо увагу на двох важливих питаннях. Перше і надзвичайно важливе - протипожежні заходи. Згідно зі статистикою минулого року, кількість пожеж збільшилась на 23% - майже 27 600. Найбільш небезпечні ситуації з пожежами виникали – у Дніпропетровській, Запорізькій та Київській областях, основними причинами яких був навмисний підпал. Про це на засіданні оперативного штабу ДСНС заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.
02 Квітня, 2018 р., 08:53
Сьогодні ми – і Україна і весь світ - живемо у такий час, коли маємо загрози природного, техногенного характеру, а також пов’язані з російською агресією, провокаціями, ризиками терористичних актів. Тому, в зоні особливої уваги має бути інфраструктура захисних споруд цивільного захисту. Про це ми не говорили досить тривалий час, але сьогодні ми мусимо піднімати це питання. Адже мова – про безпеку наших громадян!
30 Березня, 2018 р., 15:33
Білоцерківське об’єднане управління Пенсійного фонду України Київської області повідомляє, що з 02 квітня 2018 року прийом громадян проживаючих в місті Білій Церкві з питань пенсійного забезпечення (призначення, перерахунок пенсій, видача довідок про розмір пенсій, видача довідок про стаж роботи, надання консультацій та ін.) буде проводиться за адресами:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень