Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Березня, 2018 р., 15:29
30 березня відбулося засідання колегії Білоцерківської районної державної адміністрації. В числі розглянутих питань -  зміни до «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Білоцерківського району на 2018 рік»,  план заходів щодо проведення двомісячника благоустрою в населених пунктах району,  стан обслуговування доріг в Білоцерківському районі в зимовий період 2017-2018 року, готовність сільськогосподарських підприємств району до весняно-польових робіт 2018 року та стан організації роботи щодо оздоровлення пільгових категорій громадян.
30 Березня, 2018 р., 13:52
30 березня від адмінприміщення Білоцерківського об’єднаного військового комісаріату відбулася урочиста відправка на навчальні збори резервістів оперативного резерву першої черги Білоцерківщини. Більшість з них мають досвід участі в антитерористичній операції на сході України. Відправка проходить відповідно до Плану призову резервістів оперативного резерву першої черги Збройних Сил України на навчальні збори протягом 2018року.
30 Березня, 2018 р., 10:15
Червоний Хрест – це найстаріша, найчисельніша у світі гуманітарна, благодійна організація, мета діяльності якої запобігти та полегшити страждання людей в усьому світі.
29 Березня, 2018 р., 16:29
Першим йде правило «намоченого шарфика»:  зазвичай  воду з собою ми носимо нечасто, діти – майже ніколи. А гинуть саме від диму .
29 Березня, 2018 р., 12:31
Головне управління ДФС у Київській області нагадує жителям Київщини, що до  02 травня 2018 року триває кампанія декларування доходів громадян, яка стартувала 01 січня 2018 року. Якщо протягом 2017 року Ви отримали доходи, з яких не були сплачені податки, Вам необхідно потурбуватись про своєчасне подання річної податкової декларації. З 1 січня 2018 року декларація про майновий стан і доходи подається за новою формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 06.06.2017 №556 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року № 859».
29 Березня, 2018 р., 11:35
Всі ми любимо запах теплого, щойно випеченого буханця, хруст теплої скориночки і смак свіжого хліба.  Духмяний хліб з печі був у давнину символом достатку кожної родини. Хліб шанували і берегли, ним завжди зустрічали найдорожчих гостей. «За всіх часів і в усіх народів було най­більшою святістю, коли лежав на столі хліб. Його присутність народжувала поетів і мислителів, сприяла появі пісень і дум, продовжувала родовід, і навпаки - коли він зникав, неодмінно приходило лихо», - казав відомий дослідник народної творчості В. Скуратівський.
29 Березня, 2018 р., 09:34
Ви обираєте лікаря – терапевта, сімейного лікаря, педіатра (для дитини) – і підписуєте з ним декларацію на обслуговування, яка засвідчує, що ви стали пацієнтом саме цього фахівця. Лікар надає вам медичну допомогу, а заклад, де він працює, отримує фінансування з розрахунку на кожного його пацієнта. Декларація з пацієнтом є підставою для перерахування медзакладу коштів з державного бюджету. І таким чином реалізується принцип «гроші йдуть за пацієнтом» – тобто, кожен медзаклад, лікар отримає конкретні гроші за конкретних пацієнтів. Вже з липня медичні заклади почнуть фінансуватись за цим принципом. Щоб кожен українець отримував якісну медичну допомогу, а лікар – гідну зарплату.
29 Березня, 2018 р., 09:14
Україна стоїть на шляху реформування. І нам уже є, чим пишатися. Маємо свої здобутки та досягнення, які вже сьогодні відчуває кожен українець. Понад три роки реформ під головуванням Президента України Петра Порошенка дали конкретний результат.
28 Березня, 2018 р., 17:13
28 березня голова райдержадміністрації Геннадій Джегур провів нараду, де  обговорено питання передачі майна комунальної власності Фурсівській та Узинській об’єднаним територіальним громадам. Нарада пройшла за участю в.о. голови районної ради Анатолія Чичикала, першого заступника голови адміністрції Юрія Савчука, заступника голови адміністрації Володимира Толочка, начальника районного фінансового управління Анатолія Титаренка, представників об`єднаних громад, керівників та представників галузей освіти, культури та медицини району.
28 Березня, 2018 р., 13:07
Продовжується практика громадських слухань за участю представників поліції з питань моніторингу криміногенної ситуації на території населених пунктів району. Зокрема, 27 березня заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації  Володимир Толочко провів  виїзну нараду за участю представників поліції на території Глушківської та Храпачівської сільських рад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень