Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тривають виїзні прийоми

Дата: 28.03.2018 13:07
Кількість переглядів: 617

Продовжується практика громадських слухань за участю представників поліції з питань моніторингу криміногенної ситуації на території населених пунктів району. Зокрема, 27 березня заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації  Володимир Толочко провів  виїзну нараду за участю представників поліції на території Глушківської та Храпачівської сільських рад.

В обох населених пунктах слухання розпочалися зі звіту дільничного офіцеру поліції. Населені пункти на території цих сільських рад  обслуговує Олександра Тасевич. За словами представника поліції, криміногенна ситуація на території місцевих рад контрольована, тяжких злочинів та значних правопорушень не зафіксовано. Налагоджено роботу з головами місцевих рад та громадськими активом сіл. В цілому, жителі і Глушків, і Храпачів задоволені роботою дільничного офіцеру, нарікань – не має. . Серед пропозицій від представників громад – посилення профілактичної роботи серед шкільної молоді. Адже попередити асоціальну поведінку, особливо серед дітей,  набагато легше, ніж потім працювати з наслідками.

Традиційно багато питань було й щодо життєдіяльності самих громад. Зокрема, глущани піднімали питання поліпшення транспортного перевезення та перевезення пільгових категорій населення, субсидій, ремонту школи та ін. В Храпачах серед проблемних питань – несанкціонована вирубка лісів та посадок. За словами сільського голови Антоніни Черненко, вирубується не сухостій, а хороші дерева, переважно дуби та акації. Залишається лише здогадуватися для яких цілей проводиться така вирубка дерев. За словами дільничного офіцера, потрібно спільно попрацювати і громаді, і поліції. Адже цілодобово біля кожної посадки чергувати не має можливості. Та й «лісники» діють обережно, переважно в темний час доби і не поблизу населених пунктів.

Також під час проведення громадських слухань усі присутні мали можливість заповнити анонімні анкети та оцінити роботу дільничного офіцера поліції у своєму населеному пункті, задати питання керівництву району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень