Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Березня, 2018 р., 12:24
Команда Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні" у співпраці з Teplo.gov.ua, Мінрегіоном і Держенергоефективності зробили серію нових відеороликів. До вашої уваги – перший з них: не просто інформаційний, а ще й мотиваційний про необхідність відстоювати свої прави на якісні житлово-комунальні послуги!
03 Березня, 2018 р., 11:17
Перелік місць відстою для вантажних транспортних засобів у звязку із погіршенням погодних умов та  введенням обмежень в м. Київ 3 березня:
03 Березня, 2018 р., 08:53
У Київській області до 6 березня 2018 року призупинено навчання у всіх навчальних та дошкільних закладах. Відповідне рішення прийняте на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови КОДА Олександра Горгана.
02 Березня, 2018 р., 20:57
Загальнонаціональний право?просвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО?!» реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів. Наша мета – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві.
02 Березня, 2018 р., 20:46
Платити аліменти, а значить дбати про добробут своїх неповнолітніх дітей, - очевидний обов’язок кожного з батьків, який не потребує жодних додаткових пояснень та обгрунтувань. Тому у тих випадках, коли в одного з батьків не спрацьовує елементарний батьківський інстинкт і совість, на захист маленьких українців має стати все суспільство, насамперед, в особі органів державної влади.
02 Березня, 2018 р., 20:40
«Доброго дня пане Павле! На новий рік чоловік подарував мені нову пральну машину. Місяць вона пропрацювала, а потім ні з того ні з сього перестала включатися. Чек і всі документи ми зберегли. Скажіть, чи можна нам звернутися до продавця, щоб поміняти на іншу». Ольга Пращакова
02 Березня, 2018 р., 20:03
За інформацією з регіональних центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, за минулу добу госпіталізовано 76 українців, які постраждали внаслідок переохолодження та обмороження. З 20 грудня минулого року до сьогодні  до закладів охорони здоров’я звернулось 1915 людей, госпіталізовано 1727. За цей період внаслідок переохолодження померло 169 людей.
02 Березня, 2018 р., 19:59
27 лютого Головним територіальним управлінням юстиції у Київській області проведено круглий стіл, присвячений практичним аспектам реалізації закону #ЧужихДітейНеБуває. Зокрема, мова йшла про координацію зусиль органів юстиції, департаменту соціального захисту, прикордонної служби та поліції для ефективного виконання норм закону про посилення відповідальності неплатників аліментів у Київській області.
02 Березня, 2018 р., 19:58
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 Національним агентством України з питань державної служби оголошується проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2018 році (далі Конкурс).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень