Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Січня, 2018 р., 17:02
Сектор з питань надзвичайних ситуацій Білоцерківської районної державної адміністрації  та Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області застерігає про погіршення погодніх умов. За даними УкрГідрометцентру, внаслідок впливу активного циклону в Україні протягом 18 січня прогнозується суттєве ускладнення погодних умов. У Білоцерківському районі визначено місця функціонування пунктів обігріву, для надання допомоги людям у період значного пониження температури, а саме:
16 Січня, 2018 р., 16:07
За даними УкрГідрометцентру, внаслідок впливу активного циклону в Україні протягом 18 січня прогнозується суттєве ускладнення погодних умов. У Київській області: сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 10-20 сантиметрів. У східних районах області дуже сильний мокрий сніг, висота снігового покриву 30-40 сантиметрів. 
16 Січня, 2018 р., 13:12
16 січня голова Білоцерківської районної державної адміністрації провів засідання  районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) щодо заходів з попередження надзвичайних ситуацій у зимовий період. Як відомо, найближчими днями  очікуються снігопади та зниження температури повітря, в зв'язку з чим можливе ускладнення руху на автошляхах загального користування.
16 Січня, 2018 р., 09:03
У понеділок, 15 січня, під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана відбулася нарада з головами районних державних адміністрацій щодо готовності РДА до роботи в умовах погіршення погодних умов.
15 Січня, 2018 р., 13:45
В Україні триває спалах кору – одного з найбільш заразних захворювань, відомих у світі. За 2017 рік зафіксовано 4782 випадки захворювання на кір. Ліків від кору не існує, єдиний надійний метод профілактики захворювання — вакцинація. Разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні відповідаємо на найбільш поширені питання про кір.
12 Січня, 2018 р., 15:20
11 січня в рамках програми «Добрик-Всесвіт» Верховної Ради України та Всесвітньої програми «Добрик крокує Європою, планетою. Піввіку» (2008-2018 рр.)» у Білоцерківській центральній районній бібліотеці був проведений етичний калейдоскоп для підлітків «Уроки шляхетності», приурочений до Всесвітнього дня «Спасибі». 
12 Січня, 2018 р., 12:25
Минулого тижня, за доброю традицією, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур привітав голів місцевих рад, які в січні відзначають дні народження. Зокрема,  5 січня щирі та теплі вітання на свою адресу приймала голова Томилівської сільської ради Наталія Карпінська. 11 січня вітали Віктора Савчука, голову Сухоліської сільської ради. А 12 січня, напередодні Щедрого вечора, день народження відзначала Меланія Щербак, голова Іванівської сільської ради.
12 Січня, 2018 р., 09:26
10 січня 2018 року, у цей світлий благодатний час, коли радіє земля, радіє небо,  до кожного з присутніх у Будинку культури міста Узина засяяла яскравими променями Різдвяна зіронька талантів пісенного мистецтва Білоцерківщини на заключному концерті 16 районного конкурсу виконавців естрадної пісні «Різдвяна зіронька!». Цей конкурс зібрав найяскравіших, найталановитіших, найпроменистіших зірочок Білоцерківського району…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень