Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Січня, 2018 р., 09:15
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей» органами соціального захисту населення у 2016 році 61 особі  (з яких інваліди війни І-ІІ групи з числа учасників АТО – 34 особи, член сім’ї загиблого військовослужбовця з числа учасників АТО – 27 осіб) надана грошова компенсація на придбання житла на загальну суму 38,6 млн. гривень.  
09 Січня, 2018 р., 13:48
Як ви пам’ятаєте, Кабінет Міністрів України схвалив зміни до законодавства, спрямовані на боротьбу з порушеннями ПДР, ініційовані МВС. Зокрема, зміни торкнулися обмеження швидкості руху у населених пунктах до 50 км/г, впровадження відеофіксації порушень дорожнього руху, зміни до Порядку видачі посвідчення водія, зміни розміру штрафів за деякі порушення, посилення відповідальності за керування транспортом у нетверезому стані. 
09 Січня, 2018 р., 13:44
Медичну реформу розпочато: закон про медреформу підписав Президент, Кабмін ухвалив ключові документи. Сьогодні розкажемо, що мають зробити заклади первинної допомоги у 2018 році. Комунальні заклади первинної допомоги у 2018 році мають:
09 Січня, 2018 р., 11:53
Трудовий колектив Білоцерківської районної державної адміністрації приймав вітання з Новим роком та Різдвом Христовим від хорового колективу «Вербиченька» (м.Біла Церква) та народного фольклорного етнографічного колективу "Родинонька" (с.Дрозди).
08 Січня, 2018 р., 23:17
У 2017 році райдержадміністрація проводила роботу щодо забезпечення реалізації права громадянина на звернення у письмовому вигляді, на особистих та особистих виїзних прийомах та шляхом використання електронної пошти. Протягом  року до райдержадміністрації надійшло 390 усних та письмових звернень, що на 58 звернення меньше, ніж за аналогічний період минулого року (448). Із загальної кількості письмових звернень (284) через органи влади вищого рівня надійшло 117 звернень. Повторних звернень надійшло – 18, колективних – 37.
07 Січня, 2018 р., 23:47
Президент Петро Порошенко: Різдво – народження надії на спасіння, надії на мир, надії на справедливість. Це свято – воно духовне, але воно – й державне, воно – й народне. Вже понад тисячу років ми, українці, по-особливому відзначаємо цей день. З давніх-давен склалася традиція не просто співати колядки, але й відтворювати народження Божого Сина у народних вертепах.Так само здавна подають до столу особливу страву – кутю, яка символізує достаток, яким діляться з усіма.
05 Січня, 2018 р., 22:35
Цими днями  виповнилося сімдесят чотири роки, коли було звільнено Білоцерківщину від німецько-фашистських загарбників. 5 січня в парку Слави міста Узин відбувся мітинг з нагоди визволення міста від німецько-фашистських загарбників та покладання квітів до пам'ятника Невідомому Солдату.
04 Січня, 2018 р., 16:09
Державна служба України з надзвичайних ситуацій наголошує на важливості дотримання дітьми правил безпеки життєдіяльності під час зимових канікул. Якщо ви залишаєте дитину вдома саму, переконайтеся, що всі наявні в помешканні електроприлади знаходяться у справному стані, а сірники сховані у недоступному місці. Також рекомендовано “вимикати ялинку”, тобто обов'язково відключати новорічну гірлянду від мережі.
04 Січня, 2018 р., 15:54
Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджає про туман 5 січня на території України, зокрема і в Києві. «5 січня вночі і вранці у південних, центральних і північних областях України місцями туман, видимість до 200-500 метрів, вдень у Карпатах пориви вітру до 15-20 метрів за секунду. У Києві до кінця доби 4 січня, вночі і вранці 5 січня туман, видимість до 200-500 метрів», – йдеться в повідомленні. 
04 Січня, 2018 р., 15:48
«Колядка для янголів» створена спільно Міністерством культури України та Благодійним Фондом "Майдан Гідності" за участі Камерного дівочого хору Київської середньої спеціалізованої музичної школи ім. Лисенка та дітей, а також молодших братів і сестер Героїв Небесної Сотні. Проект створювався у Будинку звукозапису Українського радіо та на Алеї Героїв Небесної Сотні творчою групою на чолі з керівником проекту Сергієм Проскурнею, режисер зйомок та монтажу - Ірина Новосаденко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень