Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанували пам'ять воїнів-визволителів

Дата: 05.01.2018 22:35
Кількість переглядів: 561

Фото без описуЦими днями  виповнилося сімдесят чотири роки, коли було звільнено Білоцерківщину від німецько-фашистських загарбників. 5 січня в парку Слави міста Узин відбувся мітинг з нагоди визволення міста від німецько-фашистських загарбників та покладання квітів до пам'ятника Невідомому Солдату.

Слова вдячності за ратний і трудовий подвиг в ім’я прийдешніх поколінь на адресу ветеранів висловили міський голова Узинської об’єднаної територіальної громади Віталій Гринчук, заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко,  помічник-консультант народного депутата України В.І. Гудзенка Євген Гудзенко. Учасники мітингу вшанували світлу пам'ять полеглих визволителів хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Свято визволення дісталося нам важкою та дорогою ціною. Понад 900 днів тривала окупація краю. Більше 12 тисяч жителів Білоцерківщини воювали на фронтах Другої світової війни, а близько 7 тисяч не повернулися до рідних домівок, вісьмох з них удостоєно високого звання — Героя Радянського Союзу. Подвиг кожного воїна-визволителя, що віддав життя за наше з вами мирне й щасливе сьогодення, гідний слави у віках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень