Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИКОНАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРОГРАМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДЕЯКИХ КАТЕГОРІЙ ОСІБ, ЯКІ ЗАХИЩАЛИ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ ТА ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ, А ТАКОЖ ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ

Дата: 10.01.2018 09:15
Кількість переглядів: 516

Фото без описуНа виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей» органами соціального захисту населення у 2016 році 61 особі  (з яких інваліди війни І-ІІ групи з числа учасників АТО – 34 особи, член сім’ї загиблого військовослужбовця з числа учасників АТО – 27 осіб) надана грошова компенсація на придбання житла на загальну суму 38,6 млн. гривень.  

Житло придбано 60 особами. Одній особі відмовлено у виплаті компенсації у зв’язку  з відсутністю права на отримання грошової компенсації.

У 2017 році до Міністерства соціальної політики України було надано 5 потреб для виплати грошової компенсації 86 особам (з яких інваліди війни І-ІІ групи з числа учасників АТО – 58 осіб, член сім’ї загиблого військовослужбовця з числа учасників АТО – 28 осіб) на загальну суму 59,291 млн. гривень. Також подано потребу після перерахунку вартості 1 кв. м. 33 особам на загальну суму 0,997 млн. грн.

За рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам 2017 року з 86 осіб житло вже придбали 39 осіб. Особи, які не придбали житло, мають право використати кошти протягом 12 місяців з дня їх отримання на свої спецрахунки в АТ «Ощадбанк».

Департамент соціального захисту населення Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень