Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Січня, 2018 р., 14:01
«Однині Українська Народна Республіка стає самостійною, ні від кого незалежною, вільною, суверенною державою українського народу…». «Однині воєдино зливаються століттями одірвані одна від одної частини єдиної України – Західно-Українська Народна Республіка… і Наддніпрянська Велика Україна. Здійснилися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка». 
22 Січня, 2018 р., 12:57
Під таким гаслом в районі відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Соборності. Зокрема, 22 січня у селі Шкарівка біля  погруддя Т.Г.Шеченка, розмішеного на центральній площі села, відбувся пам"ятний мітинг. Участь у заходах взяли голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур, заступники голови адміністрації Юрій Савчук та Володимир Толочко, керівник апарату адміністрації Ольга Кучер, голова Шкарівської сільської ради Анатолій Бондар, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів адміністрації, учні Шкарівської загальноосвітньої школи, жителі села.  
21 Січня, 2018 р., 20:14
День Соборності - свято України, що відзначається з 1999 року 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. 22 січня 1918 року Україна проголосила себе на майдані Святої Софії у Києві самостійною, вільною державою. А через рік, 22 січня 1919 року, на цьому ж майдані, було проголошено злуку всіх українських земель в одну спільну Соборну Українську державу. Західна Україна об'єдналася з Наддніпрянською для того, щоб міцніти й розбудовувати власну державу. Це свято показує, що усі ми - діти однієї, соборної та незалежної України.  
21 Січня, 2018 р., 18:00
Утворення Української Народної Республіки (ІІІ-й Універсал 20.11.1917) та проголошення її незалежності (IV-й Універсал 22.01.1918) створили шанс для національно-визвольних змагань та відновлення втраченої державності. Однак умови були вкрай несприятливі: викликана війною розруха та хаос сприяли поширенню облудних більшовицьких ідей серед значної частини населення. Мали місце серйозні прорахунки керівництва молодої держави у сфері військового будівництва. Але головною загрозою була політика Радянської Росії, яка не могла змиритися з існуванням самостійної України.
21 Січня, 2018 р., 17:56
IV Універсал Української Центральної Ради – державно-правовий акт, який проголосив повну державну незалежність Української Народної Республіки. Ухвалений Комітетом Української Центральної Ради 24 (11) січня 1918. Його появі, зокрема, передував початок мирних переговорів УНР з Центральними державами в Брест-Литовську (нині місто Брест, Білорусь).
20 Січня, 2018 р., 19:38
19 січня у Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди 76-ї річниці 72-ї Окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. У ПК ВАТ «Росава» зібралося сотні білоцерківців, щоб подякувати мужнім захисникам за мир та спокій на рідній землі.
20 Січня, 2018 р., 16:21
Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області повідомляє про проведення комплексного аудиту стану надходження та використання коштів, перевірки організації правової, кадрової роботи та забезпечення функціонування Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування в Білоцерківському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області з 22.01.2018 до 16.02.2018.
19 Січня, 2018 р., 15:21
Запуск чесної приватизації дозволить знайти ефективного власника для державних підприємств, відродити на них потужне виробництво, залучити  додаткові інвестиції і створити нові робочі місця з гідною зарплатою
18 Січня, 2018 р., 16:37
За даними УкрГідрометцентру, 19 січня у західних, південних та східних областях пориви вітру 15-20 м/с, на крайньому заході країни місцями 25 м/с; Вночі на Кіровоградщині, Черкащині, Київщині, Чернігівщині та Закарпатті місцями сильний сніг. На дорогах країни ожеледиця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень