Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сила народу – в його єдності!

Дата: 22.01.2018 12:57
Кількість переглядів: 645

Під таким гаслом в районі відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Соборності. Зокрема, 22 січня у селі Шкарівка біля  погруддя Т.Г.Шеченка, розмішеного на центральній площі села, відбувся пам"ятний мітинг. Участь у заходах взяли голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур, заступники голови адміністрації Юрій Савчук та Володимир Толочко, керівник апарату адміністрації Ольга Кучер, голова Шкарівської сільської ради Анатолій Бондар, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів адміністрації, учні Шкарівської загальноосвітньої школи, жителі села.  

«Історичний досвід українського державотворення  постійно нагадує, що головною  цінністю для всіх нас є незалежна та соборна держава. Лише за умови політичної й економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України у світі. Головний урок Дня Злуки – це усвідомлення того, що тільки в єдності сила. У цей день ми особливо повинні задумуватись над простою істиною: незважаючи на те, де ми народилися чи живемо ми є українцями, нащадками славних лицарів Київської Русі й козаків», - з такими словами до учасників мітингу звернувся голова адміністрації Геннадій Джегур.

До присутніх також звернувся голова Шкарівської  сільської ради Анатолій Бондар, який наголосив на важливій ролі органів місцевого самоврядування у справі розбудови незалежної України, адже все починається з маленьких громад, сіл, селищ, де живуть і працюють прості українці, власне чиїми руками і створюється сьогодення та майбутнє України. Яскравий приклад – Шкарівська громада, яку по праву можна назвати однією з передових не лише на Київщині.

В знак пошани до великого поета, співця України Т.Г.Шевченка присутні поклали квіти. Хвилиною мовчання вшановано пам’ять борців за незалежність та єдність України різних років. Захід завершився виконанням патріотичних пісень артистами районного будинку культури - Оксаною Кирутою, Романом та Станіславом Бичеками. 

І як підсумок, хотілося б зазначити: ми усі маємо усвідомити, що лише в єдності наших дій можемо досягти спільної мети – побудови економічно сильної та процвітаючої України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень