Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Подарунки іменинникам

Дата: 12.01.2018 12:25
Кількість переглядів: 481

Фото без описуМинулого тижня, за доброю традицією, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур привітав голів місцевих рад, які в січні відзначають дні народження. Зокрема,  5 січня щирі та теплі вітання на свою адресу приймала голова Томилівської сільської ради Наталія Карпінська. 11 січня вітали Віктора Савчука, голову Сухоліської сільської ради. А 12 січня, напередодні Щедрого вечора, день народження відзначала Меланія Щербак, голова Іванівської сільської ради.

Кожен з них – є справжнім господарем ввірених їм громад. Вони не словом, а ділом працюють над соціально-економічним  розвитком та благополуччям населених пунктів. Багато з намічених проектів вже втілені в життя, багато – в планах на майбутнє.  

Усім іменинникам Геннадій Васильович вручив подарунки та вітальні адреси від голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана та народного депутата України Ярослава Москаленко, в яких висловлена повага та вдячність за всі добрі справи, зроблені ними на благо громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень