Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Січня, 2018 р., 14:48
Цієї ночі, з 17 на 18 січня, з 00:00 буде обмежено в’їзд до столиці великовагового та великогабаритного транспорту з усіх напрямків. Обмеження триватиме на період снігопаду. Просимо всіх водіїв врахувати цю інформацію та обрати альтернативні маршрути руху. 
17 Січня, 2018 р., 14:38
Рятувальники переконливо рекомендують прихильникам зимового відпочинку утриматись від виходу на тонкий лід.Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області звертається до всіх громадян: будьте вкрай обережні під час перебування на кризі. Вихід на лід дозволяється лише в тому випадку, якщо товщина криги не менше 7-10 см. Крім того, кожен рибалка повинен мати засоби самостійного порятунку та бути обізнаними щодо поводження на кризі. Ні в якому разі не дозволяйте дітям самостійно без нагляду дорослих бавитись на крижаному вбрані водойми. Бережіть своє життя! 
17 Січня, 2018 р., 14:35
Білоцерківська ОДПІ нагадує, що 1 січня 2018 року розпочалась кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році. Обов’язок щодо подання декларації у платників податків виникає при отриманні:
17 Січня, 2018 р., 14:31
Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області звертає увагу платників, що 26 січня 2018 року в Конгрес-холі ДФС України  буде проведено бухгалтерський семінар-практикум  на тему: „Закриваємо рік: Звітність та виправлення помилок”. Початок реєстрації о 8-30 за адресою: м. Київ, Львівська площа, 8.
16 Січня, 2018 р., 17:07
За даними УкрГідрометцентру, внаслідок впливу активного циклону в Україні протягом 18 січня прогнозується суттєве ускладнення погодних умов. 
16 Січня, 2018 р., 17:02
Сектор з питань надзвичайних ситуацій Білоцерківської районної державної адміністрації  та Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області застерігає про погіршення погодніх умов. За даними УкрГідрометцентру, внаслідок впливу активного циклону в Україні протягом 18 січня прогнозується суттєве ускладнення погодних умов. У Білоцерківському районі визначено місця функціонування пунктів обігріву, для надання допомоги людям у період значного пониження температури, а саме:
16 Січня, 2018 р., 16:07
За даними УкрГідрометцентру, внаслідок впливу активного циклону в Україні протягом 18 січня прогнозується суттєве ускладнення погодних умов. У Київській області: сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 10-20 сантиметрів. У східних районах області дуже сильний мокрий сніг, висота снігового покриву 30-40 сантиметрів. 
16 Січня, 2018 р., 13:12
16 січня голова Білоцерківської районної державної адміністрації провів засідання  районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) щодо заходів з попередження надзвичайних ситуацій у зимовий період. Як відомо, найближчими днями  очікуються снігопади та зниження температури повітря, в зв'язку з чим можливе ускладнення руху на автошляхах загального користування.
16 Січня, 2018 р., 09:03
У понеділок, 15 січня, під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана відбулася нарада з головами районних державних адміністрацій щодо готовності РДА до роботи в умовах погіршення погодних умов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень