Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ЗВ’ЯЗКУ ЗІ СНІГОПАДОМ З 00:00 18 СІЧНЯ ОБМЕЖАТЬ В’ЇЗД ВАНТАЖІВОК ДО КИЄВА З УСІХ НАПРЯМКІВ

Дата: 17.01.2018 14:48
Кількість переглядів: 582

Фото без описуЦієї ночі, з 17 на 18 січня, з 00:00 буде обмежено в’їзд до столиці великовагового та великогабаритного транспорту з усіх напрямків. Обмеження триватиме на період снігопаду. Просимо всіх водіїв врахувати цю інформацію та обрати альтернативні маршрути руху. 

Обмеження в’їзду в місто дозволить уникнути блокування руху на дорогах і перешкоджання роботі снігоприбиральної техніки.

Комунальні служби Києва перебувають у цілодобовій комунікації зі службами Київської області, підрозділами Національної поліції України та Держслужби України з надзвичайних ситуацій. 

Міська влада вкотре звертається до киян з переконливим проханням не користуватися власними авто під час інтенсивних снігопадів та надавати перевагу громадському транспорту. Це дозволить забезпечити якісне та своєчасне прибирання снігу, а також значно прискорить роботу комунальних служб і попередить виникнення заторів на дорогах міста.

Також в умовах ускладнення погоди водіям рекомендується дотримуватися правил паркування, зокрема – не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Пішоходам рекомендується рухатись тротуарами з обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях і бути обачливими.

Інформація КМДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень