Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Українському Червоному Хресту – 100 років!

Дата: 30.03.2018 10:15
Кількість переглядів: 790

Фото без описуЧервоний Хрест – це найстаріша, найчисельніша у світі гуманітарна, благодійна організація, мета діяльності якої запобігти та полегшити страждання людей в усьому світі.

Одним із завдань Білоцерківської районної організації Товариства Червоного Хреста України є сприяння органам державної влади в їх діяльності в гуманітарній сфері. Згідно постанови Президії Правління Товариства Червоного Хреста України від 14.02.2018 р. з 01 по 30 квітня 2018 року оголошено Всеукраїнський Місяць Червоного Хреста під гаслом «100 років милосердя».

На обліку нашого Товариства знаходиться 500 чоловік. Це люди похилого віку, інваліди, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, діти-сироти, вимушено переміщені особи, учасники АТО та інші верстви населення, які потребують допомоги.

В рамках Місяця ЧХ в районі будуть проведені благодійні заходи до 100-річчя Червоного Хреста України. Червонохрестівці району прагнуть, аби кожен, хто потребує турботи, не залишився без уваги. Тільки за три місяці 2018 року Білоцерківським районним Товариством Червоного Хреста було зібрано гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни, одягу, взуття на суму більш як на 26 тис. грн.., а надано допомоги на суму близько 20 тис. грн.. Її отримали понад 100 чоловік малозахищених верств населення.

З нагоди 100 річчя створення ЧХ Білоцерківська районна організація звертається до керівників підприємств, благодійників, до всіх небайдужих людей надати допомогу продуктами харчування, овочами, засобами гігієни, одягом, взуттям та інше. Наша адреса: м. Узин, вул. Котляревського 16 а. Індекс 09161.

А тим, хто хоче надати благодійну допомогу нужденним в районі, наш рахунок: Київська обласна організація Товариства Червоного Хреста  рр 26001000031804 в ПАТ «Укрсоцбанк», МФО 300023, СДРПОУ 00434230

Призначення платежу: для Білоцерківського районного Товариства Червоного Хреста України (благодійний внесок).

Білоцерківська РОТЧХУ хоче подякувати за підтримку нашої роботи, спонсорам і благодійникам, всім, хто активно нам допомагає. Всім щира подяка за їх нелегку, але таку шляхетну, доброчинну працю і надіємось на подальшу вашу допомогу.

Яким би розвиненим і цивілізованим не було суспільство, воно завжди потребує милосердя, любові до ближніх і сторонніх людей.

 

Голова Білоцерківської районної організації

Товариства Червоного Хреста України

Пророк С.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень