Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартує І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

Дата: 26.03.2018 12:22
Кількість переглядів: 711

Фото без описуЗ метою зростання інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету, вивчення досвіду роботи кращих державних службовців та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 Національним агентством України з питань державної служби оголошено проведення у 2018 році щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”.

Головою Білоцерківської районної державної адміністрації прийняте розпоряджння від 02.03.2018 за №109 про організацію проведення у 2018 році у Білоцерківській районній державній адміністрації першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”. Відповідно до розпорядження утворено організаційний комітет з проведення першого туру Конкурсу, затверджено Положення про організаційний комітет.

До участі запрошуються державні службовців, що займають посади державної служби категорій «Б» і «В» апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації та мають стаж державної служби:
у номінації «Кращий керівник» - загальний стаж державної служби не менш як три роки, з них на керівних посадах не менш як один рік; у номінації «Кращий спеціаліст» - загальний стаж державної служби не менш як два роки.

Документи приймаються організаційним комітетом з проведення першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець". Детальнішу інформацію про умови та порядок проведення Конкурсу можна отримати у відділі управління персоналом апарату райдержадміністрації. 

Запрошуємо державних службовців до участі у Конкурсі та щиро бажаємо успіху!

Оргкомітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень