Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар- навчання в Селекційній станції

Дата: 26.03.2018 13:11
Кількість переглядів: 541

 Фото без опису23 березня 2018 року  на базі  Білоцерківської дослідно-селекційної станції Інституту біоенергетичних культур та цукрових буряків НААН України відбувся семінар-навчання з питань підготовки господарства до комплексу весняно-польових робіт та охорони праці і техніки безпеки на виробництві.   На семінарі були присутні головні спеціалісти управління агропромислового розвитку Білоцерківської РДА Л.О.Черніговська, О.М.Ротовський, представники Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, головні спеціалісти Білоцерківської дослідно-селекційної станції та  лікар амбулаторії відділку Селекційний .

 На семінарі-навчанні були розглянуті питання підготовки до проведення комплексу весняно-польових робіт. Зокрема було зазначено, що хоч вологи начебто достатньо, але для агрономів дуже важливо її зберегти й навесні ефективно використати. Для цього організацію весняно-польових робіт слід провести у максимально короткі терміни. За можливості — в одному технологічному циклі з сівбою. В таких умовах застосування широкозахватних знарядь та комбінованих агрегатів, які поєднують операції з розпушування, вирівнювання й ущільнення ґрунту, є ефективним не лише для збереження вологи, дотримання оптимальних термінів сівби, а й у плані економії трудових, енергетичних і матеріально-технічних ресурсів.

Також були надані роз'яснення щодо регламенту дій при проведенні робіт, які пов'язані зі застосуванням пестицидів при вирощуванні сільськогосподарських культур.   Особливу увагу на заході  приділено питанням охорони праці і техніки безпеки на виробництві. Лікар амбулаторії відділку Селекційний  ознайомив присутніх з правилами першої долікарської допомоги при нещасних випадках на виробництві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень