Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! Фотоконкурс «Молодь Білоцерківщини - майбутнє твоє, Україно!»

Дата: 26.03.2018 15:21
Кількість переглядів: 591

Фото без описуЗ 14 березня по 22 квітня 2018 року відділ молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації проводить районний фотоконкурс «Молодь Білоцерківщини - майбутнє твоє, Україно!».

Вимоги до проведення фотоконкурсу: 
1. Фотоконкурс проводиться серед представників талановитої молоді віком від 14 до 35 років, яка працює, навчається або проживає на Білоцерківщині. Кількість фоторобіт, які подаються учасниками, необмежена.
2. До конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж та ін.), зроблені за останні три роки, за тематичними рубриками:
«Молодь і держава»; «Професії молодих»; «Талановита молодь України»; «Українське студентство»; «Дозвілля молоді»; «Вибір молоді – здоров’я»; «Всі різні – всі рівні»; «Нас єднає Україна»; «Кохання по-українськи».
3. Надіслані на Фотоконкурс фотороботи мають відображати реальні життєві ситуації. Зміст фотографії має донести до глядача реально існуючі в нашому повсякденному житті тенденції щодо розвитку молоді, її творчих успіхів та досягнень в розбудові держави, реалізації творчих задумів, формування активної життєвої позиції, здорового способу життя тощо. Фотографії повинні бути зроблені в Україні.
4. Для участі у конкурсі автор фоторобіт надсилає на електронну адресу vmisbcrda@ukr.net свої роботи із зазначенням назви роботи, рубрики, прізвища, ім'я, по батькові автора, місця проживання, року фотозйомки та контактні дані (електронна адреса, довідка про учасника, контактний телефон) або подає індивідуально до відділу молоді та спорту райдержадміністрації за адресою: м. Біла Церква, вул. Я. Мудрого 2, кабінет знаходиться на третьому поверсі біля білого залу. Додаткову інформацію ви можете отримати за телефоном (04563) 5-40-33 щодня з 08.00 до 17.00 год., крім суботи та неділі.
5. На конкурс не приймаються фотографії, сюжет яких пропагує наркоманію, вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління, насилля, релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну рекламу, а також фотографії непристойного змісту.
6. До фотографій можна добавляти коментар автора (проза, вірш тощо).
7. Беручи участь у конкурсі, автори автоматично дають згоду на безкоштовне використання будь-коли їх фоторобіт у матеріалах соціальної реклами. Авторські права зберігаються за учасником конкурсу – будь-яка публікація матеріалів проводиться з обов’язковим зазначенням автора роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень