Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Вересня, 2021 р., 14:19
Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський презентував новий інструмент - відкритий електронний державний кадастр територій та об’єктів природно-заповідного фонду. Він розміщений на вебпорталі #ЕкоСистема https://eco.mepr.gov.ua/
09 Вересня, 2021 р., 12:37
За повідомлення Білоцерківського відділу ГУ Держпродспоживслужби у Київській області у приватному домоволодінні міста Біла Церква у домашньої тварини виявлено сказ. У зв’язку з цим розпорядженням Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області від 06.09.2021 року №107-П в окремих населених пунктах Білоцерківського району було введено карантинні обмеження.
09 Вересня, 2021 р., 11:36
Майже кожного дня реєструються декілька випадків горіння торфу, загасити які завжди важко, а, інколи, цей процесс триває кілька тижнів. Зазвичай причинами такого лиха стає необережне поводження людей із вогнем або спалювання сухої трави та сміття.
09 Вересня, 2021 р., 10:03
Під час робочої зустрічі з керівниками та заступниками голів громад голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк виконала приємну місію – вручила подяку представникам Володарської ТГ за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту району, пропаганду здорового способу життя та досягнення високих результатів.
09 Вересня, 2021 р., 09:41
Заклади охорони здоров’я Київської області отримали дві станції моніторингу з моніторами пацієнта та 47 моніторів спостереження за пацієнтами, які дозволять забезпечити цілодобовий нагляд за станом здоров’я пацієнтів на сучасному рівні та своєчасне надання медичної допомоги. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.  
08 Вересня, 2021 р., 17:57
Голова Білоцерківської районної державної адміністрації провела робочу нараду з очільниками громад району, під час якої розглянули питання, які потребують якнайшвидшого вирішення.
08 Вересня, 2021 р., 15:48
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи - резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до цього Кодексу є чи були платниками податків (далі - декларант).
08 Вересня, 2021 р., 11:29
Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін пояснив, як працюватимуть навчальні заклади регіону в разі посилення карантинних норм.
07 Вересня, 2021 р., 17:29
Спорт для всіх. Це гасло віднедавна набрало  особливої сили, відкриваючи нові можливості для кожного, хто дбає про своє здоров'я і фізичну форму, та наближаючи навіть найменших членів нашого суспільства до більш усучаснених умов заняття улюбленим видом спорту.
07 Вересня, 2021 р., 16:21
Сьогодні, 7 вересня, голова Білоцерківської державної районної адміністрації Людмила Мерзлюк провела зустріч із викладачами та студентами Білоцерківського національного аграрного університету.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень