Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації взяла участь в урочистому відкритті скейт парку

Дата: 07.09.2021 17:29
Кількість переглядів: 560

Фото без описуСпорт для всіх. Це гасло віднедавна набрало  особливої сили, відкриваючи нові можливості для кожного, хто дбає про своє здоров'я і фізичну форму, та наближаючи навіть найменших членів нашого суспільства до більш усучаснених умов заняття улюбленим видом спорту.

 

Справжнім святом для прихильників доволі екстримального виду спорту  - катанні на скейтбордах, самокатах, роликах і BMX-велосипедах стало урочисте відкриття скейт парку майже у середмісті Білої Церкви.

 

Облаштування цього спортивного об’єкта неподалік центрального пляжу у відокремленому від жвавої автомобільної траси місці стало можливим завдяки рішенню депутатського корпусу Білоцерківської міської ради, який підтримав виділення відповідних коштів з міського бюджету.

 

Відтепер молодь ще однієї громади Білоцерківщини має сучасний спортивний майданчик, обладнаний сучасними  трюковими фігурами та призначений для занять екстремальними видами спорту.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, вітаючи з цією подією і керівництво громади, і депутатів міської ради, і представників спортивної громадськості, підкреслила, що ось таке вирішення давно назрілого проблемного питання  є прикладом  справжнього європейського діалогу між владою і громадою та побажала юним спортсменам успіхів і нових спортивних досягнень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень