Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Вересня, 2021 р., 12:02
Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує, що над територіями лісових та сільськогосподарських угідь Київської області, окрім водних об’єктів та населених пунктів, за допомогою авіації з 13.09.2021 розпочато розповсюдження поживних принад з вакциною проти сказу тварин – пероральна імунізація диких м’ясоїдних. В залежності від погодних умов зазначений захід може тривати протягом 1-2 тижнів.
14 Вересня, 2021 р., 16:48
На Київщині триває будівництво ще одного стадіону. Він розташовується в селі Волошинівка Баришівської громади на базі навчально-виховного комплексу імені Героя України Руслана Лужевського.
14 Вересня, 2021 р., 08:42
Працівники Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знову здійснять ряд виїзних прийомів та проведуть правопросвітницькі заходи.
13 Вересня, 2021 р., 16:03
З 14 по 16 вересня Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ у місті Києві та Київській області проводитиме тактико-спеціальні навчання.
13 Вересня, 2021 р., 12:25
Виконуючий обов'язки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації та установ і організацій району.
13 Вересня, 2021 р., 09:22
Питання пенсійного забезпечення громадян, в тому числі порядок виплати недоотриманої у зв'язку зі смертю пенсії, регулюється, зокрема, Законом України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування” (далі — Закон).
10 Вересня, 2021 р., 15:16
На початку вересня стартувала акція «Зростаємо разом» в рамках екологічного проєкту Президента України Володимира Зеленського «Зелена Україна».
10 Вересня, 2021 р., 14:35
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що з 1 вересня 2021 року розпочалося одноразове (спеціальне) добровільне декларування громадянами України активів (розміщених на території України та/або за її межами), які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.
10 Вересня, 2021 р., 13:59
У другу неділю вересня відзначають День працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Напередодні цього дня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк привітала зі святом колектив Білоцерківського відділення  управління експлуатації  АТ «Київоблгаз».
10 Вересня, 2021 р., 11:15
На Київщині триває капітальний ремонт дороги загального користування місцевого значення Сквира-Руде Село. Це один із проєктів, який цьогоріч реалізується в області в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це 8 вересня повідомив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень