Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще один стадіон з'явиться на Київщині в рамках «Великого Будівництва»

Дата: 14.09.2021 16:48
Кількість переглядів: 508

Фото без описуНа Київщині триває будівництво ще одного стадіону. Він розташовується в селі Волошинівка Баришівської громади на базі навчально-виховного комплексу імені Героя України Руслана Лужевського.

Про це сьогодні, 14 вересня, зазначив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Це вже другий проєкт стадіону поблизу навчального закладу, який ми реалізуємо на Київщині. Перший відкрили у Білій Церкві на базі школи-інтернату. Таким чином не лише розвиваємо спортивну інфраструктуру в регіоні, а й посилюємо освітню», – пояснив Василь Володін.

Він уточнив, що на стадіоні у Волошинівці вже влаштували штучне покриття футбольного поля та основу бігової доріжки, а також проклали кабелі освітлення. Будівельникам залишилось завершити розпочаті роботи, влаштувати дві трибуни й укласти покриття бігових доріжок.

Проєкт реалізується в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Його вартість складає 11,2 млн грн.

Нагадаємо: окрім об’єкту у Волошинівці, в області зараз також будується фізкультурно-оздоровчий комплекс у Миронівці, реконструюється будівля критого басейну в Славутичі, а також капітально ремонтується стадіон «Колос» у Сквирі.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень