Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Вересня, 2021 р., 15:52
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що згідно підрозділу 94розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням не можуть особи, які станом на дату початку періоду одноразового (спеціального) добровільного декларування є малолітніми/неповнолітніми або недієздатними особами і при цьому перебувають на повному утриманні інших осіб (у тому числі батьків) та/або держави, або є особами, дієздатність яких обмежена і над такими особами встановлена опіка/піклування.
02 Вересня, 2021 р., 14:55
Голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк разом з директором  Київського обласного центру зайнятості Денисом Дармостуком та очільником Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості Тамарою Геращенко вручила подяки кращим підприємцям та керівникам окремих підприємств району за активну співпрацю з центрами зайнятості у напрямку забезпечення робочими місцями осіб, які перебувають у пошуку роботи.
02 Вересня, 2021 р., 10:45
Останнім часом поширюються необґрунтовані повідомлення щодо масового переведення з 1 вересня 2021 року одержувачів пенсій на обслуговування до банків. У зв’язку із зазначеним повідомляємо.
01 Вересня, 2021 р., 17:53
Цьогорічні першокурсники Білоцерківського медичного коледжу на все життя запам’ятають урочисту мить посвяти у студенти, адже з цією важливою подією  у День знань їх особисто привітав заступник Міністра охорони здоров'я - головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін, який побажав своїм майбутнім колегам успішного навчання та професійного зростання з метою формування нової медичної прогресивної спільноти.
01 Вересня, 2021 р., 16:04
З 1  громадяни України матимуть можливість задекларувати свої статки та в подальшому вільно їх використовувати.
01 Вересня, 2021 р., 14:24
Сьогодні, у День знань, тисячі учнів і студентів Білоцерківщини розпочали навчання у закладах середньої та вищої освіти. Відкрив двері для своїх студентів і найдревніший та найбільш титулований виш Білої Церкви – Білоцерківський національний аграрний університет. 1 вересня 650 першокурсників переступили поріг БНАУ, аби здобути знання і практичні навички та стати професіоналами своєї справи, з вдячністю згадуючи рідну альма-матер.
01 Вересня, 2021 р., 08:51
Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі та працівники  закладів освіти району!  Щиро вітаю вас зі святом – Днем знань! 
31 Серпня, 2021 р., 18:05
Сьогодні, 31 серпня, голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін урочисто відкрив оновлений шкільний стадіон  Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський   багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр», що був реконструйований  в рамках реалізації Програми Президента України «Велике будівництво».
31 Серпня, 2021 р., 15:32
Сьогодні, 31 липня, у місті Бровари відбувся перший  Молитовний сніданок Київщини, приурочений 30-річчю Незалежності України.
31 Серпня, 2021 р., 14:02
Тема запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19 та стану проходження кампанії вакцинації проти коронавірусної інфекції у Білоцерківському районі є ключовою на більшості нарад, які проводить голова адміністрації Людмила Мерзлюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень