Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Серпня, 2021 р., 09:28
З метою реалізації стратегічного курсу України на набуття повноправного членства в НАТО та забезпечення його підтримки з боку українських громадян Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 348/2021 «Про Стратегію комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року». Документ має на меті налагодити системну інформаційну взаємодію між державними органами та українськими громадянами задля донесення до кожного українця змісту та практичної цінності членства України в Альянсі, необхідності впровадження відповідних реформ та їхнього зв’язку з євроатлантичною інтеграцією нашої країни.
12 Серпня, 2021 р., 17:30
Голова Білоцерківської районної державної адміністрації провела робочу зустріч з очільниками громад Білоцерківського району, під час якої обговорили найбільш актуальні питання, які потребують термінового вирішення.
12 Серпня, 2021 р., 12:29
На засіданні Кабінету Міністрів України 11 серпня 2021 року прийнято рішення про продовження адаптивного карантину, а також продовження режиму надзвичайної ситуації до 1 жовтня 2021 року. За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, поточна епідемічна ситуація повністю контрольована, але фахівці починають фіксувати перші негативні тенденції щодо зростання кількості госпіталізацій і важких хворих на коронавірус.
12 Серпня, 2021 р., 11:01
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що статтею 42 Кодексу законів про працю України визначено, що при скороченні чисельності чи штату працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці переважне право на залишення на роботі надається працівникам з більш високою кваліфікацією і продуктивністю праці.
12 Серпня, 2021 р., 10:34
У Білоцерківському районі наразі майже на  60 об’єктах проводяться ремонтні роботи в рамках реалізації державних та обласних програм. З них 5  були включені у Програму Президента України «Велике будівництво».
11 Серпня, 2021 р., 15:21
Одним із найважливіших завдань служби у справах дітей та сім`ї є забезпечення виключно сімейних форм виховання для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
11 Серпня, 2021 р., 12:21
Відповідно до постанови КМУ №803  від 04.08.2021р.  “Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей”,  з  метою підтримки багатодітних малозабезпечених сімей Кабінет Міністрів України   у 2021 році  запроваджено виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року у сумі 2 000 гривень на кожну дитину.
11 Серпня, 2021 р., 11:05
Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк продовжує робочі поїздки Білоцерківщиною, під час яких перевіряє організацію роботи  центрів вакцинації та пунктів щеплення.
11 Серпня, 2021 р., 08:20
Білоцерківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області інформує страхувальників та застрахованих осіб, що набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено, серед іншого, Порядок формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та Інструкцію по роботі з медичними висновками про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та листками непрацездатності на період дії перехідної моделі.
10 Серпня, 2021 р., 16:58
Під час наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації  із представниками правоохоронних, силових та контролюючих структур Людмила Мерзлюк заслухала оперативну інформацію щодо ситуації в районі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень