Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначено кращих роботодавців Білоцерківщини

Дата: 02.09.2021 14:55
Кількість переглядів: 1009

Фото без описуГолова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк разом з директором  Київського обласного центру зайнятості Денисом Дармостуком та очільником Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості Тамарою Геращенко вручила подяки кращим підприємцям та керівникам окремих підприємств району за активну співпрацю з центрами зайнятості у напрямку забезпечення робочими місцями осіб, які перебувають у пошуку роботи.

 

Зустріч з кращими роботодавцями Білоцерківщини була приурочена Дню підприємця і проходила у актовій залі Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості.

 

Директор  Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, вітаючи присутніх на урочистостях представників бізнесу, подякував їм за стійкість і вміння переборювати труднощі та наголосив на важливості співпраці як запоруки розвитку ринку праці і гарантії забезпечення робочими місцями осіб, які перебувають на обліку у центрах зайнятості.

 

- Щира вдячність кожному, хто не опустив руки у період пандемії, хто не лише не зупинив свій бізнес, а  й прагнув розвинути його, створюючи нові напрямки діяльності та відкриваючи нові робочі місця. Це надзвичайно важливо для усього, великого, Білоцерківського району, який об’єднує нині 13 громад, - наголосила голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк, вручаючи нагороди та висловлюючи слова найщиріших побажань з нагоди професійного свята усіх, хто обрав нелегкий, але важливий шлях підприємництва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень