Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Серпня, 2021 р., 13:54
22-24 серпня у Національному музеї народної архітектури та побуту України проходитиме всеукраїнський фестиваль-виставка народно-художніх промислів та туристичних маршрутів «Мандруй Україною». Всі регіони України об‘єднаються в одному місці на честь 30-річчя Незалежності України та з метою презентації своїх культурних, туристичних та гастрономічних особливостей. Участь в фестивалі візьме й Київська область.
20 Серпня, 2021 р., 12:04
Україна здавна визнана світовою житницею, а Білоцерківщина – одним із провідних аграрних районів, де  трудяться славні хлібороби, працівники тваринництва та рослинництва, які з покоління в покоління передають свій досвід та культивують любов до рідної  землі і праці на ній.
20 Серпня, 2021 р., 10:32
Перший заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Олександр Горовенко  провів засідання робочої групи «Урожай-2021», участь в якому взяли податківці, представники громад та сільгоспвиробники.
20 Серпня, 2021 р., 08:50
Мінекономіки затвердило перелік української сільгосптехніки, вартість якої відшкодовується державою в рамках бюджетної програми «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва».
19 Серпня, 2021 р., 17:04
Сьогодні, 19 серпня, голова Білоцерківської районної адміністрації Людмила Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Тетіївську громаду, під час якої відвідала КНП «Тетіївська районна лікарня», де в рамках реалізації Програми Президента України «Велике будівництво» проводиться капітальний ремонт приймального відділення.
19 Серпня, 2021 р., 11:20
Будь-яка людина може повідомити про факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень чи інших порушень закону «Про запобігання корупції».
19 Серпня, 2021 р., 09:50
Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській області  повідомляє, що 20 липня офіційно опубліковано Закон України №1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету». Цей Закон визначає особливості проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, яке відбуватиметься з 1 вересня 2021 року по 1 вересня 2022 року.
18 Серпня, 2021 р., 15:54
З червня по серпень цього року в Україні діє перехідний період впровадження е-лікарняних. В працівників, які захворіли, а також в роботодавців виникає чимало запитань щодо впровадження в обіг електронного документу - листка тимчасової непрацездатності, зокрема: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень