Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хвала рукам, що пахнуть хлібом!

Дата: 20.08.2021 12:04
Кількість переглядів: 662

Фото без описуУкраїна здавна визнана світовою житницею, а Білоцерківщина – одним із провідних аграрних районів, де  трудяться славні хлібороби, працівники тваринництва та рослинництва, які з покоління в покоління передають свій досвід та культивують любов до рідної  землі і праці на ній.

 

Одним із таких господарств, де вже багато літ  впроваджують кращі технології у галузі сільського господарства, є ТОВ «Земля Томилівська», засновником якого, натхненником і багаторічним керівником є заслужений працівник сільського господарства, доктор сільськогосподарських наук, депутат Білоцерківської районної ради VIII скликання Сергій Вахній.

 

Напередодні загальнодержавних свят у господарстві відбулася непересічна подія – на урочистих зборах трудового колективу, приурочених 30-річчю Незалежності України, відкрили дошку пошани «Працею звеличені».

 

Керівник району Людмила Мерзлюк взяла участь в урочистостях і привітала працівників «Землі Томилівської» з прийдешніми святами та вручила подяки голови Білоцерківської районної державної адміністрації кращим працівникам господарства – головному агроному  Олександру Миколайовичу Зайчуку, водію Володимиру Васильовичу Корнієнку та механізатору Олександру Ігоровичу Дмитрієву.

 

- З дитинства я пам'ятаю слова "Хвала рукам, що пахнуть хлібом!". Вони про Вас і про Ваші руки, – наголосила голова адміністрації, звертаючись до присутніх на урочистостях. – Висловлюю кожному з Вас найщиріші слова вдячності за самовіддану працю, за Вашу любов до рідної землі, за кожну виплекану зернину, за якісну продукцію сільськогосподарського виробництва, яка щоденно надходить до нашого столу! Працівники ТОВ «Земля Томилівська» зустрічають значними здобутками велике державне свято – 30-річчя проголошення Незалежності України! Тож щиро зичу і господарству, і кожному з Вас подальших успіхів і впевненого руху вперед!

 

Учасники заходу разом з почесними гостями, серед яких окрім голови адміністрації були заступник голови Білоцерківської районної ради Володимир Федорчук, радник голови районної ради Олексій Копишинський та сільський староста Павло Дідик, урочисто відкрили дошку пошани та посмакували запашним короваєм, випеченим з урожаю цього року.

 

Генеральний директор товариства  Сергій Вахній, виступаючи перед односельцями, подякував їм за вірність справі та зазначив, що він свято береже славні традиції віншування кращих працівників господарства, тому проведення урочистостей і відкриття дошки пошани у переддень величного державного свята – одна  із можливостей вкотре висловити слова щирої подяки кожному трудівнику за його віддану працю. Сергій Петрович запевнив керівництво району, що очолюване ним господарство і надалі буде запроваджувати нову техніку і технології у виробництво з метою підвищення урожайності та здобуття нових досягнень у аграрній сфері.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень