Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації привітала студентів БНАУ з початком навчального року

Дата: 01.09.2021 14:24
Кількість переглядів: 665

Фото без описуСьогодні, у День знань, тисячі учнів і студентів Білоцерківщини розпочали навчання у закладах середньої та вищої освіти. Відкрив двері для своїх студентів і найдревніший та найбільш титулований виш Білої Церкви – Білоцерківський національний аграрний університет. 1 вересня 650 першокурсників переступили поріг БНАУ, аби здобути знання і практичні навички та стати професіоналами своєї справи, з вдячністю згадуючи рідну альма-матер.

З нагоди початку нового навчального року у стінах університету відбулося урочисте дійство посвяти в студенти, участь в якому взяли і почесні гості – голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун, депутат Київської обласної ради Хвича Маперашвілі колишні випускники БНАУ та колеги-науковці. Розпочалися святкові заходи з урочистого маршу викладачів та студентів вишу, очолила який ректор університету, доктор економічних наук, професор, депутат Київської обласної ради Олена Шуст.

Потому з вітальними словами до студентів звернулися почесні гості. Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк привітала всіх присутніх з Днем знань та наголосила, що це свято є особливим, оскільки відкриває перед кожним здобувачем освіти нові шляхи і нові можливості. Особливо в стінах її рідного університету, адже віднедавна саме у БНАУ голова адміністрації підвищує свій кваліфікаційний рівень, здобуваючи чергову вищу освіту. Вітаючи зі святом всіх присутніх, Людмила Володимирівна побажала студентам і викладачам Білоцерківського національного аграрного університету натхнення та впевненого руху вперед на шляху підкорення нових наукових вершин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень