Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Вересня, 2021 р., 11:33
Перехідний період впровадження електронних лікарняних було продовжено до 01 жовтня – відповідний наказ Міністерства охорони здоров’я України № 1836 підписали 28.08.2021. На цей час пацієнти все ще можуть отримати як паперові, так і е-лікарняні залежно від закладу охорони здоров’я. А в разі вагітності та пологів, захворювання на ВІЛ або психічного розладу мають бути видані виключно паперові листки непрацездатності. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
20 Вересня, 2021 р., 11:28
Виконуючий обов'язки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації та установ і організацій району.
18 Вересня, 2021 р., 14:30
Шановні жителі міста Біла Церква, дорогі земляки!
17 Вересня, 2021 р., 15:39
Сьогодні, 17 вересня під головуванням заступника голови Білоцерківської райдержадміністрації Людмили Веряскіної відбулось засідання робочої групи «Урожай-2021».    Білоцерківщина одна із перших в області розпочала активну профілактичну та аудиторську роботу з аграріями. З метою своєчасного  збільшення надходжень до місцевих бюджетів та на виконання відповідних розпоряджень голови КОДА та голови Білоцерківської РДА в районі  розроблено і запроваджується комплекс профілактичних і контрольно-перевіркових заходів щодо повноти нарахування та сплати податків сільгоспвиробниками, які обробляють землі з метою отримання доходу.   За словами начальника Білоцерківського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Київській області Ольги Шульги, податківцями було здійснено перевірку річних нарахувань та сплату податків юридичними особами-сільгоспвиробниками, які є платниками єдиного податку 4 групи. Зокрема, особлива увага була приділена на предмет відповідності середньої заробітної плати на підприємстві до законодавчо встановленого або середньо обласного показника по галузі, та пропорційної сплати єдиного податку.   Розглянули питання щодо фінансово-господарської діяльності окремих аграріїв Рокитнянської, Таращанської та Маловільшанської територіальних громадах.  Саме тому їх і було запрошено на засідання, де члени робочої групи та представники ДПС разом із сільгоспвиробниками обговорили важливість дотримання чинного законодавства.   Заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації, підсумовуючи підсумки роботи робочої групи, акцентувала увагу присутніх на необхідності дотримання щомісячного та щоквартального  графіка сплати податків для збалансованого надходження коштів до місцевих бюджетів територіальних громад району.
17 Вересня, 2021 р., 13:22
Сьогодні, 17 вересня в місті Біла Церква в рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» за участю начальника Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергія Тимофєєва, виконуючого обов’язки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександра Горовенка та керівництва Білоцерківської міської влади відбулося урочисте відкриття нової спортивної локації, що розташована на території парку Прибережний.
17 Вересня, 2021 р., 11:48
17 вересня рятівники України відзначають своє професійне свято, яке об’єднує працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань. З нагоди свята відбулися урочисті заходи в приміщенні Білоцерківського національного аграрного університету, участь в яких взяли виконуючий обов’язки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко та голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.
17 Вересня, 2021 р., 08:19
Очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін сьогодні, 16 вересня, здійснив робочу поїздку до Вишневої громади. Там зокрема він поспілкувався з колективом ліцею «Ідеал» на тему важливості вакцинації проти COVID-19 для організації робочого процесу.
16 Вересня, 2021 р., 16:43
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” зараз триває оновлення траси Н-01 Київ-Знам’янка.
16 Вересня, 2021 р., 15:57
Згідно "Плану заходів Білоцерківської районної державної адміністрації щодо запобігання корупції  на 2021 рік» пройшли навчання для працівників апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації зі знання антикорупційного законодавства.
16 Вересня, 2021 р., 12:15
В рамках проведення в районі спільного командно-штабного навчання «Об'єднані зусилля 2021», починаючи з 22 вересня 2021 року, відбудуться практичні навчання підрозділів батальйону територіальної оборони.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень