Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На оперативній нараді розглянули стан вакцинації населення Білоцерківського району та рівня захворюваності на коронавірусну інфекцію

Дата: 20.09.2021 11:28
Кількість переглядів: 573

Фото без описуВиконуючий обов'язки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації та установ і організацій району.

Вакцинація залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань та боротьби з пандемією. Ключовим питанням порядку денного, що було розглянуто на нараді, став аналіз ситуації з протидії поширенню коронавірусної інфекції та перебігу процесу вакцинації населення Білоцерківського району.

Начальник відділу освіти Білоцерківської РДА Ірина Долматова доповіла про стан проведення вакцинації працівників закладів освіти в розрізі територіальних громад: Ковалівська - 89,4%, Рокитнянська - 86,4%, Білоцерківська - 85,0%, Маловільшанська - 85,0%, Фурсівська - 84,0%, Сквирська - 84,0%, Гребінківська - 80,8%, Узинська - 80,1%, Медвинська–74,2%, Володарська - 72,7%, Ставищенська - 70,3%, Таращанська - 60,7%,Тетіївська - 51,9%. З тринадцяти територіальних громад Білоцерківського району вісім територіальних громад перевищили межу 80 % вакцинованих працівників закладів освіти, три територіальні громади знаходяться на порозі 80% та дві – до 61%. На сьогоднішній день вакциновано 8772 педагогічних працівників  з  11200.

Директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Маловільшанської сільської ради» Іван Ровенко та директор КНП «Білоцерківська центральна районна лікарня» Маловільшанської сільської ради Олександр Лопот зазначили, що залучення до кампанії вакцинації максимального числа осіб дозволить сформувати у суспільстві загальний імунітет до цього захворювання.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень