Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови райдержадміністрації Людмили Мерзлюк з Днем міста Біла Церква

Дата: 18.09.2021 14:30
Кількість переглядів: 545

Фото без описуШановні жителі міста Біла Церква, дорогі земляки!

 

Прийміть найщиріші вітання від усіх мешканців Білоцерківщини з нагоди відзначення Дня нашого прадавнього і славного міста над Россю!

 

Цьогоріч Білій Церкві, яка є центром нашого району, виповнюється 989 років. За свій, майже тисячолітній шлях, вона ставала осередком багатьох незабутніх та визначальних подій.

 

Ми пишаємося славетним минулим Білої Церкви, яка має багату історичну та культурну спадщину. Пишаємося нашими земляками, які своєю працею зміцнюють соціально-економічну міцність міста, пишаємося нашими захисниками, які відстоюють єдність, цілісність і суверенітет нашої країни, гордимося їхнім патріотизмом, твердою громадянською позицією та витримкою і низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю усіх земляків, які загинули в ім'я України, усіх, хто віддав їй свою працю, свій талант, пожертвував власною волею і добробутом заради майбутнього рідної землі.

 

На сьогодні Біла Церква демонструє високі позиції в економічному, культурному, соціальному плані і є одним із провідних, найпотужніших міст не лише Київської області, а усієї України.

 

Славна Білоцерківська земля має величезний потенціал і ми віримо, що кожен житель міста над Россю зробить все від нього залежне, щоб Біла Церква міцніла і розвивалася, була квітучою і щасливою на довгі роки!

 

Вітаючи всіх жителів міста зі святом, щиро зичимо всім міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, мирного неба і незборимої віри у щасливе майбутнє.

 

Нехай Біла Церква для кожного, хто має за честь у ній проживати, буде особливим, нехай тут народжується щастя і кохання, нехай зростають успішними діти, обдаровуючи нас світлими мріями і добрими сподіваннями.

 

Хай процвітає Біла Церква на славу і міць України!

 

Зичимо всім жителям міста Божого благословення на довгії літа!

 

З шаною та повагою 

голова Білоцерківської районної державної адміністрації

Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень